Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Alcohol- & Drugstesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alcoholtesten

Alcoholtesten zijn onmisbare hulpmiddelen voor het handhaven van veiligheid en gezondheid in scholen, medische instellingen zoals verslavingszorg en tijdens evenementen.

Alcoholtesten in Scholen

De aanwezigheid van alcohol op scholen kan de veiligheid van studenten ondermijnen en bijdragen aan ongewenst gedrag. Om deze redenen kiezen scholen er steeds vaker voor om alcoholtesten op locatie uit te voeren bij verdenking van gebruik. Betrouwbare ademtestapparaten of speekselteststrips kunnen een afschrikmiddel vormen en bijdragen aan een veiligere schoolomgeving.

Alcoholtesten in de Medische Sector, met name de Verslavingszorg

In de verslavingszorg zijn nauwkeurige alcoholtesten cruciaal voor het opvolgen van patiënten die een behandeling ondergaan voor alcoholmisbruik. Professionele ademanalyseapparaten die de bloed-alcoholgehalte (BAC) meten, worden hier vaak gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren en terugval te voorkomen.

Alcoholtesten tijdens Evenementen

Tijdens evenementen zoals concerten, festivals en sportwedstrijden, kan alcoholgebruik zowel de veiligheid van de bezoekers als de openbare orde beïnvloeden. Organisatoren zetten daarom regelmatig testen in om overmatig alcoholgebruik op te sporen en overmatige consumptie te beperken. Voor deze toepassing zijn snelwerkende en eenvoudig te hanteren alcoholtesten noodzakelijk.

OMHOOG