Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Alcoholtester AlcoTrue M

Artikelnr: 5040112002 Merk: AlcoTrue Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
5040112002
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

Alcotrue M Alcoholtester – De alcoholtester voor medisch gebruik!

De Alcotrue M alcoholtester is de beste blaastest in het professionele segment en speciaal gecertificeerd voor medisch gebruik. Met deze tester garandeert u betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van alcohol.

In deze alcoholtester zit een professionele brandstofcel en speciale ‘high precision intelligent microprocessor’ voor het verkrijgen van het meest betrouwbare meetresultaat. Dit apparaat meet met dezelfde precisie als die van de Nederlandse Politie.

Met deze variant in onze Alcotrue-serie kunt u zowel actief als passief blaastesten afnemen. Dit houdt in dat u blaastesten kunt afnemen, maar ook drankjes op de aanwezigheid van alcohol kunt testen. U houdt de alcoholtester eenvoudig boven een drankje en de alcoholtester scant of er alcohol in de vloeistof aanwezig is. Daarnaast kan deze alcoholtester in een speciale modus blaastesten bij mensen met longziekten afnemen. Het bijzondere van deze alcoholtester is dat het mogelijk is om de tester op GOED/FOUT uitslag in te stellen.

Waarom de Alcotrue M alcohol tester?

Voor professioneel medisch gebruik is dit de beste alcoholtester. U heeft snel en precies resultaat in iedere situatie.

  • Mondstukken met terugslagklep: De mondstukjes zijn snel en makkelijk te bevestigen op de alcoholtester. De terugslagklep zorgt ervoor dat er niet kan worden gezogen aan het apparaat. Waardoor een alcoholtester blokkeert. Hiermee wordt contaminatie van bacteriën en ziektes voorkomen.

Standaard worden er 25 mondstukken meegeleverd. De AlcoTrue M werkt met de AlcoTrue mondstukken type "S". Mocht u meer willen bestellen, kan dat uiteraard.

  • Gegevens meten: De alcotrue M kunt u aansluiten op de computer of laptop om zo gegevens te kunnen bijhouden. Optioneel kunt u ook de bij ons te bestellen printer aansluiten op de Alcotrue P en de meetresultaten direct na meting uitprinten op thermisch papier.

  • Zelfde nauwkeurigheid als de Politie: Deze alcoholtester meet met dezelfde nauwkeurigheid als de Nederlandse Politie (>97%). Dit garandeert altijd een betrouwbare meting en sluit iedere vorm van discussie of twijfel uit.

  • Snel en veel testen: Deze alcoholtester test enorm snel, met een blaastijd van minder dan 10 seconden geeft de tester binnen 6 seconden na blazen de uitslag op een kleurendisplay. Door de snelheid van dit blaasapparaat is het uitermate geschikt voor het snel testen van grote groepen.

  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester elke zes maanden te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie kunt u altijd contact opnemen met onze binnendienst!

Alcohol tester voor professioneel medisch gebruik

Met de Alcotrue M in de buurt kun je ervan op aan dat u een veilige omgeving, zonder alcohol creëert in iedere situatie. Deze alcoholtester is ideaal voor professioneel medisch gebruik en het testen van personen of drankjes op alcoholpromillage.

Voor meer informatie over alcoholtesters, bezoek onze informatiepagina of onze website www.alcohol-tester.nl.

Gegevens

Artikel nr. 5040112002
Gewicht (kg) 0.20
Merk AlcoTrue
Kies je verpakking STUKS
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn
OMHOOG