Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

AED accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

AED accessoires 

Een AED is een essentieel levensreddend apparaat, maar zonder de juiste accessoires kan het zijn potentieel niet volledig bereiken. Door ervoor te zorgen dat uw AED-unit is uitgerust met de juiste accessoires, kunt u de effectiviteit en betrouwbaarheid van uw apparaat maximaliseren, en potentiële levensreddende seconden besparen in het geval van een noodgeval. Er zijn verschillende AED-accessoires die belangrijk zijn voor de effectiviteit van het apparaat. Deze kunnen variëren van draagtassen en kasten, tot trainingsapparatuur en reanimatie maskers.

AED draagtas

Het vervoer van je AED is van uiterste belang. Hiervoor kan een AED-draagtas gebruikt worden. Deze tassen zijn ontworpen om de AED te beschermen tegen stoten, vallen en weersomstandigheden. De meeste tassen bevatten ook extra vakken voor het opbergen van cruciale accessoires zoals reserve-elektroden, een reserve schaar en reanimatie-maskers.

Maskers

Reanimatie (CPR) maskers zijn een andere belangrijke AED-accessoire. Deze maskers worden gebruikt als barrière tussen de hulpverlener en de patiënt tijdens beademing, waardoor de kans van kruisbesmetting wordt verminderd.

Schaar

Elke AED-eenheid moet ook over een schaar beschikken. Dit hulpmiddel wordt gebruikt om de kleding van de patiënt snel weg te snijden om de elektroden goed op de huid te kunnen plaatsen.

AED kasten

AED-kasten bieden een centrale en zichtbare opslagplaats voor AED's, waardoor ze snel en eenvoudig kunnen worden gelokaliseerd in een noodgeval. Deze kasten zijn meestal stevig en opvallend gekleurd en kunnen ofwel op een binnenmuur of buiten worden gemonteerd om het apparaat te beschermen tegen vandalisme of harde weersomstandigheden.

AED kits 

Daarnaast zijn er speciale AED-trainingsapparaten en kits beschikbaar voor degenen die een AED willen leren gebruiken. Trainingsapparaten imiteren de functies en het gebruik van een echte AED, maar geven geen elektrische schokken. Hierdoor kunnen mensen leren een AED correct te gebruiken zonder het risico op letsel.

OMHOOG