Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Ogen & oren

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ogen & Oren zelfzorgmiddelen

Het belang van goede ooggezondheid kan niet genoeg benadrukt worden, en met het juiste zelfzorgmiddel kunnen veelvoorkomende oogklachten adequaat worden aangepakt. Of het nu gaat om droge ogen, roodheid, irritatie of allergieën, er is een breed scala aan oog zelfzorgmiddelen beschikbaar.

Oogdouche

Een oogdouche is een essentieel hulpmiddel voor eerste hulp bij chemische ongelukken. Zoals de naam al doet vermoeden, helpt een oogdouche om het oog te spoelen, waarbij het irriterende stoffen en vreemde deeltjes wegspoelt. Dit is bijzonder nuttig bij blootstelling aan rook of chemische stoffen, evenals bij de aanwezigheid van vuil in het oog. Een oogdouche kan vaak onmiddellijk verlichting bieden en helpt verder letsel aan het oog te voorkomen.

Oogdruppels

Anderzijds zijn er oogdruppels, die een grote hoeveelheid van oogproblemen kunnen behandelen. Er zijn verschillende soorten oogdruppels verkrijgbaar, afhankelijk van de specifieke oogaandoening die ze behandelen. Antiallergische oogdruppels helpen de symptomen van oogallergieën te verlichten, zoals roodheid, jeuk en zwelling. Daarnaast zijn er ook antibacteriële oogdruppels beschikbaar die helpen om ooginfecties te behandelen. 

Het kiezen van het juiste zelfzorgmiddel voor de ogen hangt af van de specifieke oogklacht en de onderliggende oorzaak hiervan. Het is altijd raadzaam om bij het ervaren van aanhoudende of ernstige oogproblemen een zorgverlener te raadplegen. Er moet ook worden opgemerkt dat zelfzorgproducten bedoeld zijn om symptomen te verlichten en niet bedoeld zijn om medisch advies te vervangen.

Bij Vandeputte Medical hebben wij een uitgebreid assortiment aan oog zelfzorgmiddelen, zodat u goed voor uw ogen kunt zorgen en eventuele oogklachten effectief kunt aanpakken. Van oogdouches tot diverse soorten oogdruppels, wij hebben wat u nodig heeft om uw ooggezondheid optimaal te houden.

OMHOOG