Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Diagnostiek & behandeling

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 249

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diagnostiek producten kopen

Ben je op zoek naar diagnostische producten? Wij hebben een diverse assortiment met diagnostische producten. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor medische weegschalen, saturatiemeters en stethoscopen. Vandeputte Medical biedt een compleet pakket aan diagnostische producten voor huisartsen, geneeskundige diensten, arbodiensten, EHBO posten en meer. Van infuuspompen tot otoscopen en van drugstesten tot urinetesten; alles zit in het assortiment. 

Medische diagnostiek

Voor een goede behandeling en diagnose is het belangrijk de juiste producten aanwezig te hebben om zo het lichaam te kunnen meten of wegen op verschillende aspecten. Zoals bijvoorbeeld thermometers om de temperatuur van een patiënt op te meten. Voor advies over onze producten kun je altijd bij ons terecht via het contactformulier of ons telefoonnummer. 

Diagnostische producten online bestellen

Heb je diagnostische producten nodig? Bij Vandeputte Medical bestel je de producten gemakkelijk en snel online. Ook bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kun je selecteren wat je precies nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. 

Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Geen enkel probleem. Je kan alsnog je product(en) bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen.  

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van diagnostiek producten? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot en met 17:00.

OMHOOG