Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Verbandmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 568

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verbandmiddelen bestellen

Ben je op zoek naar verbandmiddelen (voor je praktijkinrichting, ambulance of bijvoorbeeld kantoor)? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten verband in ons uitgebreide assortiment zoals pleisters, tapes, windsel, zwachtel en verband. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klanten en doen dat nog steeds met veel plezier.

Welk verband heb je wanneer nodig?

Er zijn verschillende soorten verband, maar wanneer gebruik je nu welke? Bij welke wond is welk verband nodig? Hieronder vind je een handig overzicht.

Gaasverband of zwachtels

Gaasverband of zwachtels gebruik je bij droge wonden. Let wel op, dit betekent niet dat een wond niet kan bloeden. Het verwijderen kan daarom ook pijnlijk zijn en we adviseren om alvorens het reguliere verband aan te brengen, ook te kiezen voor een vettegaas of gel.

Absorberend verband (absorberende gazen)

Dit soort verband gebruik je bij bloedende wonden. Het is namelijk speciaal gemaakt om veel vocht op te nemen.

Steriel verband

Steriel verband gebruik je bij bijtwonden. Hierbij is het belangrijk dat je eerst 1 a 2 minuten de wond spoelt (en ontsmet met alcohol) alvorens het steriele verband te gebruiken.

Verbandmiddelen assortiment van & bestellen bij VDP Medical

VDP Medical heeft een breed assortiment aan verbandmateriaal (in alle soorten en maten). Zo verkopen we onder andere: pleisters, folies, wondbedekkers, windsels & zwachtels & Sportverzorging zoals tape van merken zoals Hansaplast.

Heb je een verbandmiddel nodig? Wil je pleisters kopen? Bij Vandeputte Medical bestel je verbandmiddelen gemakkelijk en snel online. Op onze website worden de prijzen zowel inclusief als exclusief btw weergegeven. Ook bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kun je selecteren wat je precies nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. De levertijd kan bij ons per product verschillen.

Bij alle producten is aangegeven hoelang de levertijd is. Bekijk eerst van tevoren de levertijd voordat je bestelt. Mocht je producten op een bepaalde datum geleverd willen hebben, neem dan contact met ons op. Een van onze binnendienstmedewerkers zal met je meekijken wat er mogelijk is en je verder helpen. Is er iets niet op voorraad of is er een prijs niet bekend? Neem ook dan contact met ons op, dan kunnen wij je verder helpen.

OMHOOG