Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Oppervlakte reiniging & desinfectie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Oppervlakte Reiniging en Desinfectie

Als medische professional weet u hoe essentieel een hygiënische omgeving is voor het welzijn van uw patiënten en medewerkers. De omgeving waarin zorg wordt verleend, dient vrij te zijn van ziekteverwekkende micro-organismen. Daar komt het belang van oppervlakte reiniging en desinfectie naar voren. Bij VDP Medical kunt u de juiste producten vinden om dit essentiële hygiëneproces efficiënt uit te voeren.

Oppervlakte reiniging versus desinfectie

Om te beginnen, is het van belang om onderscheid te maken tussen reinigen en desinfecteren. Reiniging verwijderd vuil, onzuiverheden en ziektekiemen van oppervlakken of voorwerpen. Desinfectie daarentegen doodt de ziektekiemen. Daarom is voor een uitgebreide hygiëne het van cruciaal belang om eerst te reinigen en daarna te desinfecteren.

In een medische omgeving komt een breed spectrum van ziekteveroorzakende organismen voor. Deze omvatten bacteriën, virussen, schimmels en parasieten, die zich op allerlei oppervlakken kunnen nestelen. Door regelmatig en grondig te reinigen en desinfecteren, wordt de kans op kruisbesmetting en daardoor ziekteverspreiding aanzienlijk verkleind.

Producten voor oppervlakte reiniging en desinfectie

Als u wilt zorgen voor een optimale hygiëne in uw medische instelling, dan biedt VDP Medical diverse producten aan voor oppervlakte reiniging en desinfectie.
 
Reinigingsmiddelen verwijderen effectief vuil en verminderen de hoeveelheid ziekteverwekkers. U kunt kiezen uit producten zoals reinigingsdoeken, sprays, en schuimreinigers voor diverse oppervlakken. Voor het desinfecteren heeft u keuze uit o.a. desinfectiedoekjes, sprays, en desinfecterende gels. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die effectief een breed spectrum aan micro-organismen doden.

OMHOOG