Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Verbandkasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BHV Kasten

Een BHV kast is een essentieel onderdeel op de werkvloer. Met een BHV kast zorg je er namelijk voor dat de volledige uitrusting aan BHV en EHBO materialen op één plaats liggen. In een medische noodsituatie is het van groot belang om alle benodigde materialen op een bekende plek te hebben.

Welke BHV kast heb ik nodig?

VDP Medical levert verschillende modellen BHV kasten. Zo leveren we de BHV kasten in verschillende formaten en zowel gevuld als niet gevuld. Ons assortiment aan BHV en EHBO materialen stelt ons in staat om de BHV kast perfect uit te rusten met de essentiële zaken die in een BHV kast horen. De grotere modellen zijn voorzien van meerdere legplanken en hebben een hoog compartiment voor een EHBO Brancard. En zelfs met de kleinere BHV kast heb je nog genoeg ruimte voor hesjes, een EHBO koffer, portofoons, megafoon en meer.

Welke BHV kast past bij jouw situatie?

Weet je nog niet zeker welke BHV kast past bij jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar om met jou te bepalen welke BHV kast het beste past bij de situatie. Je kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen en door te bellen naar 030 600 50 50.

OMHOOG