Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Burnshield & overig

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Burnshield

Brandwonden kunnen in verschillende gradaties voorkomen, van lichte verbranding tot ernstige verwondingen met blijvende schade als gevolg. Om deze reden is het essentieel dat iedere verbandtrommel en medische kit voorbereid is op de behandeling van brandwonden.
 
Burnshield, een productlijn gespecialiseerd in brandwondengel en bijhorende zorgproducten, biedt een snelle en effectieve oplossing voor eerste hulp bij brandwonden. Dit artikel licht toe waarom Burnshield een plaats verdient in het aanbod van elke groothandel van medische artikelen.

Belangrijkste kenmerken van Burnshield

Burnshield is een merk dat bekend staat om zijn hydrogelproducten, die directe koeling en pijnverlichting bieden bij brandwonden. De gel is ontwikkeld om de verbrande huid te koelen, de pijn te minimaliseren en secundaire beschadiging te voorkomen.

Gebruik van Burnshield-producten

1. Snelle Respons: Bij contact met de verbrande huid werkt Burnshield gel onmiddellijk verkoelend, wat essentieel is om de huidtemperatuur te verlagen en verdere schade aan het weefsel te helpen voorkomen.
  
2. Multifunctioneel: Burnshield is geschikt voor alle soorten brandwonden – van thermisch, chemisch, tot elektrische en stralingsbrandwonden.
 
3. Veilig en Steriel: De producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor gebruik op alle huidtypen, waaronder die van kinderen.

Het productassortiment van Burnshield

Het assortiment van Burnshield omvat diverse producten, zoals de hydrogel, brandwondenkompressen, blots en brandwondenkits. Elk product heeft zijn specifieke toepassing, variërend van individuele brandwonden tot volledige noodkits voor incidenten waar meerdere mensen gewond kunnen raken.

Het Burnshield assortiment van VDP Medical

Als groothandel is het van belang om verschillende opties beschikbaar te stellen voor klanten. Met producten als Burnshield kan elk bedrijf, instelling of individuele gebruiker die zich met eerste hulp bezighoudt, goed uitgerust zijn om adequaat op brandwonden te reageren. Bovendien versterkt de beschikbaarheid van Burnshield in uw assortiment de waargenomen inzet voor kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde medische zorgoplossingen.

OMHOOG