Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Bloedanalyse

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

bloedglucoseteststrips voor bloedanalyse kopen

Ben je op zoek naar bloed teststrips of naalden voor een bloedanalyse? Zoals bloedglucosestrips? Of naar naalden? Of juist naar naaldhouders? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende producten voor bloedanalyse. Wij verkopen onder andere Bayer Contour bloedglucosestrips en Hemocue Hb 201 teststrips (bloed). Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier. Bij Vandeputte Medical betaal je geen orderkosten bij je webshop bestellingen! 

Teststrips om bloedanalyse te doen

Bij Vandeputte Medical hebben we producten voor verschillende type bloedanalyses: glucose, hemoglobine, cholesterol. Ook verkopen wij accessoires voor bij deze bloedanalyses. Om verschillende redenen kan ervoor worden gekozen om een bloedonderzoek af te nemen bij een patiënt. Meestal in de patiënt al ziek en wordt het onderzoek afgenomen om het verloop van de ziekte en het effect van de behandeling te bepalen. Soms is het juist het geval dat er preventief een bloedonderzoek moet worden afgenomen.

Gemakkelijk bloedglucoseteststrips kopen

Teststrips (bloed) bestellen? Heb je bijvoorbeeld Bayer Contour teststrips nodig? Bij Vandeputte Medical bestel je de producten gemakkelijk en snel online. Ook bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kan je selecteren wat je precies nodig hebt. Bij ons kan je terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. 

Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Geen enkel probleem. Je kan alsnog je product(en) bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van bloedglucoseteststrips? Heb je vragen over andere producten? Of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet een neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00. 

OMHOOG