Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Saturatiemeting

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Saturatiemeter kopen

Wil je een saturatiemeter kopen? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende saturatiemeters, ook wel zuurstofmeter, zuurstof saturatiemeter, pulseoximeter of finger pulse oximeter genoemd, in ons uitgebreide assortiment. Vandeputte Medical biedt diverse modellen aan saturatiemeters aan voor een goede prijs. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier.

Hoe werkt een saturatiemeting?

Maar wat is eigenlijk de functie van een saturatiemeting? Een saturatiemeter meet hoeveel procent hemoglobine in de rode bloedcellen zuurstof heeft gebonden. Simpel gezegd meet het het zuurstofpercentage in het bloed en geeft dit weer in SpO2. De hartslag wordt ook gemeten bij een saturatiemeting en soms wordt zelfs de PI (Perfusie Index) weergegeven op het led display. Hiermee krijg je inzicht in de werking van het ademhalingsstelsel en de longen.

Saturatiemeters kopen bij Van de Putte Medical

In ons uitgebreide assortiment hebben we pulse oximeters van goede kwaliteit. De meters zijn gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar bij het meten van het zuurstofgehalte in het bloed. Bij Vandeputte Medical betaal je geen orderkosten bij je webshop bestellingen. Je bestelt gemakkelijk en snel online. Je kunt bij ons terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. Daarbij bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kan je selecteren wat je precies nodig hebt.

Saturatiemeter in grotere hoeveelheid kopen?

Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Geen enkel probleem. Je kunt alsnog je product(en) bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen.

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van een pulse oximeter voor saturatiemeting? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG