Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Spoelmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spoelmiddelen voor Chemische Noodsituaties

In omgevingen waar met chemische stoffen gewerkt wordt, kan een ongeval met gevaarlijke chemicaliën al snel ernstig letsel veroorzaken. Spoelmiddelen zoals Diphoterine® nooddouche, oogdouche, Hexafluorine® en Safurex® zijn dan ook van onschatbare waarde.

Ze bieden snelle en effectieve eerstehulpinterventie om schade te beperken en herstel te bevorderen. Wij hebben een groot assortiment spoelmiddelen beschikbaar voor klanten in de industrie, laboratoria en zorginstellingen.

Essentiële Spoelmiddelen

Diphoterine®

Nooddouche Diphoterine® is een polyvalent spoelmiddel dat effectief is tegen een breed spectrum van chemische substanties, waaronder zuren, basen, oxiderende middelen, reducerende middelen, oplosmiddelen en irriterende of corrosieve producten. Een Diphoterine® nooddouche kan lichaamsbreed worden toegepast en is essentieel voor onmiddellijke decontaminatie na blootstelling aan chemische stoffen.

Oogdouche

Oogspoelingen zijn specifiek ontworpen om de ogen snel en grondig te spoelen na blootstelling aan schadelijke chemicaliën. Deze gebruiksvriendelijke oplossingen zijn vaak steriel en kunnen zowel op vaste plekken binnen een faciliteit als in draagbare vorm beschikbaar worden gesteld.

Hexafluorine®

Voor blootstelling aan zuren en vooral fluoride houdende zuren biedt Hexafluorine® een op maat gemaakte oplossing. Het is speciaal ontwikkeld om zowel de zure als de fluoride component te neutraliseren en is daarom een cruciaal spoelmiddel in omgevingen waar deze stoffen worden gebruikt.

Safurex®

Safurex® is weer een andere formule bedoeld voor specifieke scenario's waarin werknemers aan schadelijke stoffen zoals waterstoffluoride kunnen worden blootgesteld. Dit middel is gericht op het verminderen van brandwonden en letsel door dergelijke stoffen.

OMHOOG