Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Maag & darmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maag & darmen zelfzorgmiddelen

Maag- en darmklachten zijn een veelvoorkomend probleem en kunnen een grote invloed hebben op de levenskwaliteit van personen. Effectieve maag- en darmmedicatie is daarom een essentiële categorie in elke medische groothandel. De behoefte aan laagdrempelige, effectieve behandelingen voor maag- en darmklachten is groot en doet zich voor binnen alle leeftijdssegmenten.

Norrit en Loperamide zijn twee prominente voorbeelden van maag- en darm geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Beide middelen worden gebruikt voor het behandelen van acute diarree, een veelvoorkomend symptoom bij diverse maag- en darmaandoeningen.

Norrit, met de werkzame stof geactiveerde kool, heeft als hoofdfunctie het absorberen van schadelijke en ongewenste stoffen in de darmen. Het is een middel dat snel verlichting kan bieden bij diverse klachten, zoals winderigheid en acute diarree. 

Loperamide is een ander veelgebruikt zelfzorgmiddel voor diarree. Dit geneesmiddel vertraagt de darmbewegingen, waardoor de darmpassage wordt verlengd en meer water wordt opgenomen. Dit resulteert in hardere en minder frequentie stoelgang.

Hoewel beide middelen efficiënt kunnen zijn bij het behandelen van acute diarree, wordt het aanbevolen om aanvullend medisch advies in te winnen wanneer symptomen aanhouden of ernstig zijn. Ook moet worden opgemerkt dat geen van beide middelen de oorzaak van diarree behandelt; ze bieden slechts tijdelijke verlichting van de symptomen. 

Bij VDP Medical streven we ernaar om een breed breed assortiment aan maag- en darm geneesmiddelen te voorzien om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen.

OMHOOG