Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

EHBO diverse

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EHBO Materiaal bestellen

Ben je op zoek naar EHBO materiaal? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Vandeputte Medical is een toonaangevende medische groothandel gespecialiseerd in spoedeisende hulpverlening. Het grote assortiment aan EHBO materialen die te koop zijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit, ruim samengesteld en kunnen snel de juiste hulp bieden in iedere branche.

Het EHBO materiaal assortiment

EHBO redt levens. Daarom is het van groot belang dat zowel de kennis als de benodigde voorzieningen in elke organisatie aanwezig zijn. De EHBO materialen op de werkvloer dienen te allen tijde compleet, intact en veilig te zijn. Daarom heeft Vandeputte Medical een groot assortiment aan EHBO materialen aangelegd, zodat iedere werkvloer kan worden voorzien van het juiste materiaal.

Hieronder een greep uit ons assortiment:

Oogspoelmiddelen & accessoires

In organisaties waarin wordt gewerkt met middelen (of manieren) die de ogen kunnen beschadigen, is de aanwezigheid van oogspoelmiddelen zeer aan te raden. Oogspoeling bevat namelijk een zoutoplossing en/of lichaamsgelijkende vloeistof waarmee de ogen direct kunnen worden uitgespoeld. Bij Vandeputte Medical vind je oogspoelmiddelen in verschillende uitvoeringen.

Koelmiddelen & accessoires

Koelmiddelen kunnen goed helpen bij verschillende blessures of valpartijen. In het geval van een blessure of een valpartij kan het verstandig zijn om gebruik te maken van koelmiddelen. Deze koelmiddelen kunnen direct ter plaatse gebruikt worden om onder andere zwellingen tegen te gaan.

Brace-, steun- & hulpmiddelen

Het aanbrengen van brace- of steunmiddelen kan helpen de pijn ter plaatse te verlichten en nieuwe blessures te voorkomen. Daarom zijn dit soort materialen ideaal om te hebben op de werkplek. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Overige middelen

Overige middelen variëren van op te hangen pictogrammen (bijvoorbeeld een AED-symbool of BHV-sticker) tot hydroactieve gel of brandcarddeken.

Certificering van ons EHBO materiaal

Zoals gezegd kan EHBO levens redden. Daarom is het van belang dat je ervan op aan kunt dat het materiaal te allen tijde goed werkt. Al onze medische hulpmiddelen voldoen aan de strengste normen en eisen en zijn onze producten voorzien van verschillende certificaten. (Hier wellicht dus relevante informatie over de certificeringen die nodig zijn voor het EHBO materiaal)

Deskundig advies voor EHBO materiaal

Heb je vragen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van middelen voor op de Eerste Hulp? Heb je vragen over de producten zelf of heb je andere vragen die je ons wilt stellen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw order. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je waar mogelijk. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een e-mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij op doordeweekse dagen bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG