Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Reanimatie & beademing

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 176

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

beademing en reanimatie materiaal

Ben je op zoek naar beademing of reanimatie apparatuur (voor je praktijkinrichting, ambulance, of ziekenhuis)? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten beademingsmateriaal en reanimatie apparatuur. Ook accessoires zijn bij ons te vinden.

Assortiment van beademing en reanimatie materiaal

Beademing en reanimatieapparatuur is een van de meest essentiële elementen van moderne medische technologie. Het helpt artsen bij het behandelen van levensbedreigende aandoeningen zoals ernstige astma, longfalen, hartaanvallen en andere respiratoire aandoeningen.

De belangrijkheid van beademing en reanimatie apparatuur in ziekenhuizen mag niet worden onderschat. Beademing apparatuur stelt artsen in staat om adequaat te reageren op levensbedreigende situaties. Daarom hebben wij een breed assortiment aan eerstehulpartikelen, zoals:

Advies op maat van Vandeputte Medical

Ben je op zoek naar advies op maat, wil je grotere hoeveelheden bestellen of heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en voorzien je van het juiste advies. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons te mailen, het contactformulier in te vullen of door ons een belletje te geven. Telefonisch zijn wij op doordeweekse dagen bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG