Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Alcoholtester AlcoTrue C

Artikelnr: 2040112001 Merk: Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
2040112001
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

Alcotrue C Alcoholtester – Voor snelle en nauwkeurige meting van alcohol.

Bij elke nieuwe alcoholtester besteld, krijg je 10% korting + 2 gratis zakjes mondstukken. En bij het huren van twee weken ontvang je één extra week gratis!*

De Alcotrue C alcoholtester is de ideale blaastest voor iedere situatie waar plezier en veiligheid hand in hand gaan. Deze middenklasse in de AlcoTrue-serie biedt een betrouwbare en nauwkeurige meting van de alcoholconcentratie in de uitgeademde lucht en is zowel persoonlijk als professioneel in te zetten.

Waarom de Alcotrue C

Bij evenementen en schoolfeesten is veiligheid een prioriteit, en de Alcotrue C draagt bij aan een verantwoord en zorgeloos feest. Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor al uw feesten en evenementen:

Gebruiksvriendelijk:

De Alcotrue C is enorm gebruiksvriendelijk, deze compacte alcoholtester is eenvoudig met 1 hand te gebruiken en laat na meting snel op het kleurendisplay het resultaat van de test zien. Door de elektrochemische brandstofcel wordt de diepe long lucht geanalyseerd, dit staat garant voor een consistente en nauwkeurige meting.

Mondstukken met terugslagklep:

De mondstukjes zijn snel en makkelijk te bevestigen op de alcoholtester. De terugslagklep zorgt ervoor dat er niet kan worden gezogen aan het apparaat. Waardoor een alcoholtester blokkeert. Hiermee wordt contaminatie van bacteriën en ziektes voorkomen.

Standaard worden er 25 mondstukken meegeleverd. De AlcoTrue C werkt met de AlcoTrue mondstukken type "S". Mocht u meer willen bestellen, kan dat uiteraard.

Breed meetbereik tot 2,5 promille:

Met een meetbereik tot 2,5 promille geeft de Alcotrue C duidelijk inzicht in het alcoholpromillage van de persoon die u test en helpt zo om verantwoorde keuzes te maken.

Batterij en kleurenscherm:

Deze alcoholtester werkt op batterijen en heeft een duidelijk kleurenscherm dat snel en gemakkelijk de meetresultaten weergeeft.

Kalibratie advies:

Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester elke zes maanden te laten kalibreren.

Met de Alcotrue C in de buurt kun je ervan op aan dat u een veilige omgeving garandeert voor iedereen op het gebied van alcohol. Deze alcoholtester is ideaal voor scholen, evenementen, bedrijven en andere professionele situaties.

Voor meer informatie over alcoholtesters, bezoek onze informatiepagina of onze website www.alcohol-tester.nl

* Voorwaarden van toepassing:

  • Actie geldig t/m 28 juni 2024
  • Gebruik kortingscode: ACT10
  • 10% korting wordt automatisch berekend
  • Alleen geldig in de actie periode
  • Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

Gegevens

Art.nr. 2040112001
Gewicht (kg) 0.20
Kies je verpakking STUKS
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn
OMHOOG