Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Facilitaire producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Facilitaire Producten

In de wereld van gezondheidszorg is hygiëne onontbeerlijk. Facilitaire producten spelen een sleutelrol in het handhaven van een schone en veilige omgeving voor zowel patiënten als zorgpersoneel. Als groothandel van medische artikelen weten we dat onze klanten, van ziekenhuizen tot kleine klinieken, vertrouwen op hoogwaardige producten die bijdragen aan de strijd tegen infecties en kruisbesmetting. Dit artikel behandelt enkele essentiële facilitaire producten die niet gemist kunnen worden in medische instellingen.

Handdoekrol Dispenser

Een veilige manier om handdoekjes toegediend krijgen is cruciaal in elke medische faciliteit. Deze dispensers bieden een hygiënische manier om handen te drogen na het wassen, wat essentieel is om de verspreiding van kiemen te minimaliseren. Bij voorkeur worden automatische of no-touch dispensers gebruikt om aanraking en daarmee potentiële besmetting te vermijden.

Tissues

Een doos tissues op strategische plaatsen zorgt voor een gemakkelijke toegang tot neusdoekjes wanneer nodig, zonder de noodzaak van hergebruik van stoffen zakdoeken die bacteriën kunnen vasthouden en verspreiden.

Zakdoekjes

Ook bekend als desinfecterende of schoonmaakdoekjes, spelen zakdoekjes een belangrijke rol in het schoonhouden van oppervlakken. Ze worden gebruikt om behandelingsruimtes, apparatuur en gemeenschappelijke ruimten te reinigen en desinfecteren, wat bijdraagt aan een steriele werkomgeving.

Overige Facilitaire Producten

- Afvalbakken met voetbediening, voor hygiënische verwijdering van afval zonder handcontact.
- Zeepdispensers, bij voorkeur no-touch, zijn essentieel naast elke wastafel en in alle sanitaire ruimtes.
- Luchtverfrissers helpen om een aangename sfeer te behouden en geuren in sanitaire ruimtes te neutraliseren.
- Handschoendispensers zorgen ervoor dat beschermende handschoenen altijd bereikbaar zijn voor medisch personeel.
- Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals maskers, schorten en brillen moeten altijd voorradig zijn om medewerkers en patiënten te beschermen.
 
Deze en vele andere facilitaire producten zijn de bouwstenen van een hygiënische werkomgeving in de gezondheidszorg. Het is daarom van essentieel belang dat een medische groothandel deze producten in verschillende maten en varianten aanbiedt, zodat instellingen de meest geschikte opties voor hun specifieke behoeften kunnen vinden.
 
Als uw partner in medische benodigdheden, zijn wij toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en functionaliteit. Ontdek onze uitgebreide collectie facilitaire producten en ondersteun uw klanten in het creëren van een veilige, schone en aangename omgeving voor iedereen die afhankelijk is van hun diensten.

OMHOOG