Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Massage

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Massage zelfzorgmiddelen

Verwarmende crèmes zijn uitstekende instrumenten om pijn en ongemak veroorzaakt door tal van aandoeningen aan te pakken. Deze speciale zelfzorgproducten worden vaak aanbevolen door zorgverleners en therapeuten en hebben zich in de loop van de tijd bewezen als betrouwbare middelen om verlichting te geven.

Verwarmende crèmes, ook wel bekend als pijnverlichtende crèmes, worden meestal topisch aangebracht op gebieden van het lichaam die lijden aan pijn en ongemak. Deze crèmes bevatten ingrediënten zoals capsaïcine, wintergroen olie (methylsalicylaat) of niet-steroïdale anti-inflammatoire stoffen (NSAID's) zoals ibuprofen. Deze ingrediënten zijn wat de crème zijn unieke verwarmende eigenschappen geven.

Eens aangebracht, werken verwarmende crèmes door een zalvende warmte te leveren aan het getroffen gebied. Deze sensatie komt van de actieve ingrediënten in de crème die de warmtereceptoren in de huid triggeren, wat een aangename verwarmende sensatie geeft. Deze warmte helpt om de bloedvaten in het getroffen gebied uit te zetten, de doorbloeding te verhogen, de spieren te ontspannen en de pijn te verlichten.

Verwarmende crèmes zijn doeltreffend in het behandelen van pijn geassocieerd met aandoeningen zoals artritis, rugpijn, spierpijn, verrekkingen en verstuikingen. Ze zijn een favoriete keuze voor vele mensen omdat ze een snelwerkende, gerichte verlichting bieden en omdat ze makkelijk in gebruik zijn.

OMHOOG