Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Over ons

Ons Team
Vacatures
Blog
MVO
Contact


VDP Team

Vandeputte Medical B.V. is een medische groothandel, gespecialiseerd in eerste hulp verlening.
Al bijna 40 jaar ondersteunen wij hulpverleners die levens redden. Dit doen we met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers.

Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO, ambulance hulpverlening, medische praktijken of overheden, van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel, tot de volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance; Vandeputte Medical heeft voor al deze segmenten een passende oplossing.

Om de hulpverlener de zorgen volledig uit handen te nemen, bieden wij een aantal diensten aan die voorzien in voorraad beheer, onderhoud & reparatie en keuringen.
We hebben een eigen logistiek team die zorg draagt voor het aanvullen/wisselen van verbandtrommels en voorraden bij ambulance & medische diensten.
Daarnaast hebben we een technische dienst met eigen werkplaats in huis. Onze monteurs zijn gecertificeerd om onderhoud en keuringen van diverse merken uit te voeren. Van reanimatie poppen en AED’s tot de reparatie van klein medische apparatuur op locatie bij de klant.


Onze Missie

Helpt Hulpverleners

Het werk van hulpverleners maximaal ondersteunen door ervoor te zorgen dat de beste medische middelen en diensten, daar waar nodig, altijd beschikbaar zijn.


Onze Visie

Wij leveren een substantiële bijdrage aan de veiligheid en gezondheid voor alle mensen in Nederland. Door het aanbieden en onderhouden van een uitgebalanceerd pakket van middelen en diensten en door continu verbetering na te streven worden hulpverleners steeds beter in staat gesteld om adequaat te handelen bij incidenten.


Onze Producten & Diensten

Vandeputte Medical biedt een uitgebreid assortiment producten. Van diverse soorten verbandmiddelen, koelmiddelen en AED’s, tot aan evacuatiemiddelen, je vindt het allemaal in onze webshop. 

Om jou als hulpverlener de zorgen volledig uit handen te nemen, bieden wij een aantal oplossingen aan die voorzien in voorraad beheer, onderhoud & reparatie en keuringen.

Bekijk al onze oplossingen.

OMHOOG