Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Onderzoekshandschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onderzoekshandschoenen

Een van de belangrijkste medische hulpmiddelen op het gebied van persoonlijke bescherming en hygiëne zijn onderzoekshandschoenen. Naast het creëren van een beschermende barrière bieden onderzoekshandschoenen ook een betere grip en helpen ze kruisbesmetting voorkomen. Investeren in hoogwaardige handschoenen betekent investeren in veiligheid en bescherming - voor zowel zorgverleners als patiënten.

Types en toepassingen onderzoekshandschoenen

Er zijn verschillende typen onderzoekshandschoenen beschikbaar op onze webshop, waaronder latex, nitril en vinyl. De keuze voor een bepaald type hangt af van het beoogde gebruik.

Latex handschoenen staan bekend om hun hoge comfort en gevoeligheid, waardoor de drager een hoge mate van behendigheid heeft. Echter, sommige mensen kunnen allergisch zijn voor latex.

Nitril handschoenen zijn een uitstekend en veilig alternatief voor degenen met latex allergieën. Ze hebben een hoge mate van chemische en lekbestendigheid, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar potentieel besmettelijke stoffen aanwezig zijn.

Vinyl handschoenen zijn ideaal voor kortdurend gebruik en bieden voldoende bescherming voor algemene patiëntenzorg en minder risicovolle procedures.

Veiligheid en bescherming

Alle soorten onderzoekshandschoenen die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn ontworpen om een effectieve barrière te creëren tegen bacteriën, virussen en andere besmettelijke stoffen. Ze helpen gezondheidswerkers hun handen te beschermen tegen blootstelling aan potentiële gezondheidsrisico's en de verspreiding van infecties te voorkomen.

Kwaliteit en Comfort onderzoekshandschoenen

Bij de keuze van onze producten staat de kwaliteit voorop. Onze onderzoekshandschoenen zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit die sterke, duurzame en comfortabele handschoenen garanderen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten om een perfecte pasvorm voor elke gebruiker te garanderen.

OMHOOG