Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Transport & immobilisatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 154

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Medisch transport en immobilisatie

Medisch transport en immobilisatie is een medische techniek die wordt gebruikt om patiënten veilig en comfortabel te vervoeren. Het is een belangrijk onderdeel van de medische zorg die ervoor moet zorgen dat de patiënt in een positie blijft die de meest comfortabele en veilige manier van vervoeren biedt.

De transport en immobilisatie technieken omvatten het gebruik van speciale apparatuur en materialen zoals stretchers, brancards, vervoerstoestellen, immobilisatie-apparatuur en fixatiebanden. Deze materialen en apparatuur worden gebruikt om de patiënt in een stabiele positie te houden en te voorkomen dat hij of zij tijdens transport wordt verplaatst of (verder) letsel oploopt.

Transport en immobilisatie assortiment

Bij VandePutte Medical vind je verschillende transport en immobilisatie producten zoals brancards, draagstoelen, vacuum matrassen, iNTraxx en nog veel meer. Deze transport en immobilisatie producten mogen niet ontbreken in een bedrijfspand. De veiligheid van werknemers staat altijd voorop en door goed uitgerust te zijn in geval van een ongeval, kun je in deze behoefte voorzien.

Brancards voor immobilisatie

Brancards worden gebruikt voor het vervoer van patiënten. Ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere gezondheidsinstellingen. Ze worden ook gebruikt door hulpverleners voor het vervoer van patiënten in noodsituaties. Bij VandePutte Medical verkopen we verschillende soorten brancards. Zo hebben we onder andere:

Ben je niet alleen op zoek naar een brancard, maar ook naar advies over welke brancard het beste past bij de huidige situatie binnen jouw bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag!

Draagstoelen voor immobilisatie

Draagstoelen zijn een belangrijk hulpmiddel bij medisch transport en immobilisatie. Ze worden gebruikt om patiënten te vervoeren die te ziek of gewond zijn om zelfstandig te lopen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld met een behandeling voor een gebroken been, kan een patiënt ook gebruik maken van een draagstoel om te voorkomen dat hij of zij verder letsel oploopt.

Er zijn verschillende soorten draagstoelen beschikbaar voor medisch transport en immobilisatie, afhankelijk van het type patiënt en de situatie. De meeste draagstoelen zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal dat zowel stevig als comfortabel is, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Sommige draagstoelen hebben ook extra functies zoals verstelbare leuningen, zittingen of een lade voor het opbergen van spullen.

Als je een draagstoel nodig hebt voor medisch transport of immobilisatie, is het belangrijk om de juiste te kiezen voor de juiste situatie. Als je twijfelt over welke draagstoel je moet kiezen, raadpleeg dan de klantenservice van VandePutte Medical. Wij adviseren je graag over welke draagstoel het best bij welke situatie past.

Immobilisatie - wat is het?

Immobilisatie in de medische wereld is het proces waarbij een persoon of een ledemaat wordt vastgezet om een bepaalde beweging of beweging te voorkomen. Het wordt vaak gebruikt om een gebroken bot of weefsel te immobiliseren om te voorkomen dat het letsel erger wordt. Het kan ook worden gebruikt om een persoon te stabiliseren tijdens een operatie of een ongeluk.

VandePutte Medical heeft een verscheidenheid aan immobilisatie producten. Door het grote assortiment kunnen we voor (bijna) iedere bedrijfssituatie de ideale ondersteuning bieden. Benieuwd naar welke immobilisatie producten het beste passen bij jouw bedrijfssituatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van reddingsmateriaal? Heb je vragen over de producten zelf of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet een neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG