Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Klantenservice

In onze webshop kun je natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Heb je echter een vraag of opmerking, dan staan we je natuurlijk ook persoonlijk te woord.
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur via e-mail of telefoon 030 600 50 50. Je kunt ons ook een bericht sturen via ons contact formulier .

Technische dienst
Heb je vragen over onderhoud, keuringen of een andere technische vraag? Neem dan direct contact op met onze technische dienst via e-mail of telefoon 030 600 5153.

Retouren en manco leveringen
Indien er onverhoopt een manco levering heeft plaatsgevonden of als je een artikel wenst te retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Disclaimer
Alle informatie op deze website wordt beschikbaar gemaakt door Vandeputte Medical. Ondanks de zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om deze zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de site of van informatie die op of via de site wordt aangeboden.

OMHOOG