Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Stethoscopen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stethoscoop kopen

Wil je een stethoscoop kopen? Voor je werkzaamheden in het ziekenhuis, verpleeghuis of in je praktijk? Heb je een dokter stethoscoop nodig? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende stethoscopen in ons uitgebreide assortiment. Wij zijn al meer dan 40 jaar stethoscoop specialist en leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier.

Wat is een dokter stethoscoop?

Een stethoscoop is een medisch product dat een arts gebruikt om geluiden in het lichaam te kunnen beluisteren. Deze geluiden noemt men ook wel auscultatie of ausculteren. Een stethoscoop stuurt trillingen uit het lichaam door naar de oorstukken. Zo kan de arts of verpleegkundige deze trillingen horen en kan zo het lichaam onderzoeken of bepaalde diagnoses stellen.

Uitgebreide assortiment met stethoscopen

Vandeputte Medical heeft een breed aanbod aan stethoscopen. Deze producten zijn allemaal verschillend en het is belangrijk dat je de juiste voor jou kiest. In ons uitgebreide assortiment hebben we bijvoorbeeld stethoscopen voor volwassenen maar ook voor baby’s en kinderen. Deze baby- en kinder stethoscoop is aangepast aan de lichaamsverhoudingen van kinderen en daarom geschikt voor kinderartsen. Bekijk daarom alle producten in ons assortiment en koop de stethoscoop die het beste bij jou past. Daarnaast zijn de stethoscopen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rood, zwart, wit of groen, het is allemaal mogelijk. Bekijk de productnaam voor de juiste kleur.

Verschillende merken stethoscopen en accessoires

We verkopen producten op het gebied van stethoscopen van merken zoals Riester en Littmann. Dit zijn betrouwbare stethoscoop merken, die worden gebruikt door professionals. Daarnaast kun je ook accessoires en onderdelen voor je stethoscoop kopen. Zo verkopen we Littmann oordopjes, een Littmann onderdelenset en Riester oordopjes. Met deze onderdelen kan je het product een nieuw leven in blazen.

Stethoscoop kopen bij Vandeputte Medical

Wil je een stethoscoop bestellen? Bij Vandeputte Medical bestel je gemakkelijk en snel verschillende stethoscopen online. Je kunt bij ons terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. Daarbij bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Daarbij kan je op deze productpagina de verschillende stethoscopen met elkaar vergelijken via de filter. Bepaal de prijs, de kleur of het merk en vind jouw ideale stethoscoop. Per product kan je selecteren hoeveel je precies nodig hebt.

Wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Dat maakt niet uit! Je kunt de product(en) vaak alsnog bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen. Is een prijs van de stethoscoop nog onbekend? Dan is de prijs alleen beschikbaar door middel van een aanvraag. Je kunt contact opnemen met ons en een van onze medewerkers helpt je graag verder.  

Neem contact op als je vragen hebt, we helpen graag!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van een stethoscoop? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG