Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Reanimatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Reanimatie Accessoires

Een medische noodsituatie kan op elk moment en op elke plaats gebeuren. In dergelijke kritieke situaties is snel handelen van levensbelang. Reanimatie accessoires zoals de Kiss of Life en Pocketmask zijn ontwikkeld om eerstehulpverleners en medisch personeel uit te rusten met de tools die ze nodig hebben om effectief en veilig reanimatieprocedures (CPR) uit te voeren.

Reanimatie Accessoires

Reanimatie accessoires dienen als een fysieke barrière tussen de hulpverlener en de patiënt. Deze barrières verminderen het risico op kruisbesmetting en maken het mogelijk om ademhalingsondersteuning te bieden zonder direct contact tijdens het uitvoeren van mond-op-mond of mond-op-neus beademing.
 
Reanimatie accessoires spelen een vitale rol in noodsituaties waar elke seconde telt. Het opnemen van Kiss of Life en Pocketmask producten in uw groothandel assortiment zorgt ervoor dat zowel leken als professionals toegang hebben tot de benodigde uitrusting om levens te redden. Uw inspanningen als leverancier van medische artikelen dragen bij aan een beter voorbereide en veiligere gemeenschap.

Kiss of Life

De Kiss of Life is een compact en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat bestaat uit een wegwerpmasker met een terugslagklep. Het is vaak toegankelijk verpakt op een sleutelhanger of in een klein etui, waardoor het gemakkelijk is om het altijd bij de hand te hebben.

Pocketmask

Het Pocketmask is een wat robuuster masker en wordt vaak gebruikt door professionele hulpverleners. Ze zijn uitgerust met een éénrichtingsventiel en een filter om zowel de hulpverlener als de patiënt te beschermen. Sommige modellen bieden de optie om via een zuurstofaansluiting extra zuurstof toe te dienen tijdens de reanimatie.

OMHOOG