Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Overig

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Overige praktijkinrichting

In de gezondheidszorg is een goed uitgeruste medische praktijk de basis voor het leveren van kwalitatieve patiëntenzorg. Naast geavanceerde medische apparatuur en gekwalificeerd personeel, draagt de keuze voor de juiste praktijkinrichting bij aan een efficiënte workflow en een comfortabele omgeving voor patiënten.
 
Voor groothandels in medische artikelen ligt hier een significante kans om een scala aan producten te bieden die elke praktijk kan transformeren in een ruimte waar zorgprofessionals optimaal kunnen functioneren. Hieronder lichten we enkele essentiële producten uit die niet mogen ontbreken in de moderne medische praktijk.

Kamerscherm

Privacy tijdens consultaties en behandelingen is onontbeerlijk in de medische sector. Kamerschermen zorgen voor een discrete scheidingswand tussen verschillende ruimtes en bieden de patiënt een gevoel van geborgenheid. Draagbare kamerschermen zijn flexibel inzetbaar en kunnen eenvoudig verplaatst worden naar de plek waar ze nodig zijn.
Rolstoel
 
Toegankelijkheid is een kernwoord binnen elke medische voorziening. Rolstoelen stellen patiënten met beperkte mobiliteit in staat om zich comfortabel te verplaatsen binnen de praktijk. Het aanbieden van verschillende rolstoelmodellen, van standaard tot gespecialiseerd, verzekert dat aan de behoeften van alle patiënten wordt voldaan.

Indicatortape

Sterilisatie is een essentieel onderdeel van de infectiepreventie in medische praktijken. Indicatortape wordt gebruikt om sterilisatiepakketten te verzegelen en verandert van kleur wanneer het de juiste sterilisatieparameters heeft ondergaan. Dit product geeft medewerkers direct inzicht in de steriliteit van instrumenten en materialen.

Ondersteek met Deksel

Voor bedlegerige patiënten of bij procedures waarbij onmiddellijk een opvangbak nodig is, biedt een ondersteek uitkomst. Modellen met een deksel waarborgen hygiëne en helpen onaangename geuren te voorkomen. Het is essentieel voor groothandels om robuuste en eenvoudig te reinigen ondersteken te bieden die herhaaldelijk gebruikt kunnen worden.

Papier voor Onderzoekstafels

Onderzoekstafelpapier is essentieel voor de hygiëne van een praktijk; het voorkomt kruisbesmetting en zorgt voor een schoon en fris oppervlak voor elke patiënt. Rolhouders aan onderzoekstafels stellen personeel in staat om na ieder gebruik snel en efficiënt een nieuw stuk papier te rollen.
 
Een veilige en patiëntvriendelijke medische praktijk is de fundering voor het leveren van primaire zorgdiensten. Groothandels voor medische artikelen dienen zich bewust te zijn van de veelzijdige behoeften van hun klanten, en te voorzien in producten die niet alleen de efficiency verhogen, maar ook bijdragen aan het welzijn van patiënten en het comfort van zorgverleners. Door een breed en diepgaand assortiment aan praktijkinrichting en faciliteiten aan te bieden, kan een groothandel zich positioneren als een one-stop-shop voor medische praktijken van alle soorten en maten.

 

OMHOOG