Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Thermometers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Medische thermometer kopen

Ben je op zoek naar een medische thermometer, bijvoorbeeld een Braun thermometer, een thermometer van Riester of digitale thermometers? Voor medisch gebruik in het ziekenhuis,in een praktijk of in de ehbo-koffer. Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende thermometers, je kan bijvoorbeeld een professionele oorthermometer kopen of een koortsthermometer kopen. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier. Bij Vandeputte Medical betaal je geen orderkosten bij je webshop bestellingen!

Wat is professionele thermometer?

Met een professionele thermometer kan de lichaamstemperatuur van een patiënt binnen enkele seconden worden opgemeten als er symptomen of klachten met de gezondheid zijn. Hiermee kan je via de meting onder andere zien of iemand koorts heeft. Dit kan van groot belang zijn in bepaald situaties waarin een patiënt bijvoorbeeld ernstig ziek is, verouderd of een griep heeft. Als er sprake is van koorts in het lichaam moet er soms snel worden ingegrepen. Daarom is een goede thermometer van groot belang.

De lichaamsthermometer is een diagnostiek instrument dat veel gebruikt wordt in het dagelijkse leven. Tegenwoordig zijn deze meters bijna allemaal digitaal, met een lcd scherm of ander led display. Een digitale thermometer meet nauwkeurig en is eenvoudig in gebruik. Sommige lichaamsthermometers kunnen ook andere dingen dan lichaamstemperatuur meten. Denk bijvoorbeeld aan het meten van water. 

Welke medische thermometers verkopen wij?

Wij verkopen medische oorthermometers, voorhoofdthermometer en thermometers voor oraal of rectaal gebruik. Daarnaast hebben we ook thermoscans die de temperatuur op afstand kunnen meten. De lichaamsthermometer die het bekendste is is de staafthermometer. Deze kun je zowel rectaal (via de anus) als oraal of via de oksel gebruiken. Over het algemeen wordt een staafthermometer wel minder comfortabel ervaren dan een oorthermometer.
Wil je een hoofd thermometer kopen? Hieronder een aantal van onze producten:
- De Riester ri-thermo® tymPRO+: Deze oorthermometer is gemakkelijk in gebruik. De temperatuur wordt duidelijk weergegeven en is in alle omstandigheden goed af te lezen. Perfect voor dagelijks gebruik.
- De Riester Non contact ri-thermo sensioPRO+: Deze contactloze infrarood thermometer kan vanaf een kleine afstand vanaf het voorhoofd gebruikt worden. Je gebruikt hem om eenvoudig, snel en contactloos de temperatuur van iemand te meten. Ook handig bij kinderen.

Wat kosten medische thermometers?

De prijs van de thermometers staat bij het product. Wanneer je een product aanklikt zie je zowel de prijs inclusief en exclusief BTW (voor B2B klanten). Mocht er een thermometer niet op voorraad zijn, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we wat voor je betekenen.

Thermometer medische bestellen

Wil je een professionele oorthermometer bestellen? Heb je een medische thermometer of een ziekenhuis thermometer nodig? Bij Vandeputte Medical bestel je verschillende thermometers gemakkelijk en snel online. In deze categorie vind je verschillende thermometers en mogelijke accessoires en opties voor bij het medische materiaal. Hier vind je bijvoorbeeld thermometerhoesjes, sondehoezen en oortrechters. Ook bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan.

Thermometer van hoge kwaliteit nodig?

De thermometers die Vandeputte Medical aanbiedt zijn scherp geprijsd. Per product kun je selecteren wat je precies nodig hebt. Bij ons kan je terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. Bij ons koop je eenvoudig een professionele digitale thermometer. Kijk op onze webshop of neem contact op voor persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een oorthermometer, een koortsthermometer of een thermoscan, wij helpen je graag.

Neem contact op als je vragen hebt over onze thermometers, we helpen graag!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van een thermometer? Heb je vragen over de thermometers zelf of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet een neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies over thermometers en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG