Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Keel & luchtwegen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keel en Luchtwegen

Keel- en luchtwegklachten zijn een algemeen probleem waar de meerderheid van de mensen mee te maken krijgt. Het kan gaan om een vervelende kriebel in de keel, een verstopte neus of een excessieve hoest. Keel- en luchtwegen zelfzorgmiddelen helpen deze problemen te verlichten en zijn een essentieel onderdeel van het assortiment van VDP Medical.

Neussprays en neusdruppels zijn populaire producten die worden gebruikt om verstoppingen van de neusholten te verlichten. Ze doen dit door het verminderen van de zwelling van de bloedvaten in de neus, waardoor u beter kunt ademen. Xylometazoline en oxymetazoline zijn vaak de actieve ingrediënten in deze producten vanwege hun bekende vaatvernauwende eigenschappen.

Zuigtabletten helpen verzachting te bieden bij keelklachten. Deze tabletten bevatten meestal plaatselijke anesthetica of antiseptische ingrediënten die helpen om de keelpijn te verminderen en de keel te verzachten. Strepsils is een bekend merk in deze categorie, dat vertrouwd wordt vanwege zijn kalmerende eigenschappen bij keelklachten.

Vicks Vaporub is een ander populair product. Deze zalf bevat menthol, kamfer en eucalyptusolie die helpen de symptomen van hoest te verlichten. Aangebracht op de borst en nek, produceert het verkoelende dampen die doordringen in de neus om verstopping te minimaliseren en hoest te verlichten.

Keel- en luchtwegen zelfzorgmiddelen zijn effectief voor het verlichten van de symptomen van vele alledaagse aandoeningen, waaronder verkoudheid, griep en allergieën.

OMHOOG