Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Infuuspompen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Infuuspomp kopen

Ben je op zoek naar een infuuspomp? Of een voedingspomp? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende in ons uitgebreide assortiment. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier. Vandeputte Medical biedt een compleet overzicht van infuuspompen en voedingspompen. Het aanbod bedraagt Agilia infuuspompen en een Amika voedingspomp

Wat is een infuuspomp?

Infuuspompen worden ingezet als er voor de patiënt gebruik wordt gemaakt van infuusbehandeling. Met de infuuspomp kan er medicatie, TPV of vocht toegediend worden. De pomp zorgt ervoor dat de substantie met de juiste snelheid wordt toegediend. Er worden verschillende systemen gebruikt om de vloeistof te laten lopen. Hiervoor zijn ook materialen nodig zoals infuusnaalden, vleugelnaalden en infuuslijnen.

Infuuspompen online bestellen

Heb je infuuspomp nodig? Of wil je een voedingspomp bestellen? Bij Vandeputte Medical bestel je het gemakkelijk en snel online. Je kunt bij ons terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. Daarbij bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kan je selecteren wat je precies nodig hebt.

Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Geen enkel probleem. Je kunt alsnog je product(en) bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen. 

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van infuuspomp Agilia? Of heb je vragen over de Amika voedingspomp? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet een neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG