Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Brandwonden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Brandwonden verzorging kopen


Een brandwond kan veel impact hebben op je lichaam. Bij kleine brandwonden is de impact nog relatief klein, maar bij een grote brandwond heeft het impact op het hele lichaam. Dit komt omdat het lichaam extra belast wordt met de genezing van de wond. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en daarom is het van zeer groot belang om goed voorbereid te zijn op brandwonden en de verzorging ervan.


Wat te doen bij brandwonden?

Brandwonden op de juiste manier behandelen is van groot belang. Of het gaat om een chemische brandwond of een thermische brandwond, voor beiden gevallen kun je bij ons terecht. Bij Vandeputte Medical hebben wij de juiste materialen om de brandwond te behandelen en de schade zo in te perken. Hieronder een overzicht van de middelen die wij verkopen.


Producten tegen brandwonden


kompressen

De kompressen die we bij Vandeputte Medical verkopen zijn kompressen die speciaal gemakt zijn voor het verkoelen van brandwonden (als gevolg van thermische hitte).


Een brandwonden kompres van Burnshield is een verbandmiddel wat gebruikt wordt om alle soorten brandwonden mee af te dekken. Het kompres bevat een steriele hydrogel met tea tree olie, wat de wond koelt en desinfecteert.


spray

Een brandwonden spray kan worden toegepast op meerdere soorten brandwonden. De brandwonden spray zorgt voor koeling en verlicht de pijn van de wond. Een brandwonden spray is een ideaal middel wanneer er niet meteen water beschikbaar is om te koelen; het is dan een goed alternatief Deze brandwonden spray kun je aanbrengen door te ruim te sprayen op de wond en deze niet in te wrijven. Deze spray is vooral aan te raden op plaatsen waar er met vuur of hete stoffen wordt gewerkt.


Blusdekens

Een blusdeken is meer een preventief middel. Een blusdeken is dan ook zeer aan te raden in omgevingen waar kans op openvuur aanwezig is – denk bijvoorbeeld aan een keukenEen blusdeken is daarbij uitermate geschikt voor het doven van brandende kleding. Het neemt namelijk direct de hitte weg, hierdoor kunnen ernstige brandwonden worden voorkomen.


Bij Vandeputte Medical verkopen we meerdere varianten van deze dekens. We verkopen deze blusdekens namelijk in verschillende maten om er zo voor te zorgen dat zowel bij grote branden of kleine brandjes in de kiem worden gesmoord.


Brandwonden verzorginsproducten aanschaffen bij VDP Medical


Neem contact met ons op door middel van het contactformulier op de website, een e-mail of bel een van onze binnendienstmedewerkers 030 600 50 50. Ze helpen je graag met al je vragen! Is een prijs nog niet bekend? Staat er dat een prijs op aanvraag is? Dan is de prijs alleen beschikbaar door middel van een aanvraag via eerder genoemde mogelijkheden. Je kunt contact opnemen met onze medewerkers en een van hun helpt je graag verder.


Heb je vragen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van brandwonden verzorging? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw twijfel of vragen.


Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG