Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Praktijkinrichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 59

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Praktijkinrichting

Praktijkinrichting voor een dokterspraktijk of kliniek is van vitaal belang voor het goed functioneren van zo'n dergelijke praktijk. De praktijkinrichting producten zijn essentieel bij het diagnosticeren, behandelen en monitoren van patiënten. Daarnaast zorgt een efficiënte praktijkinrichting ervoor dat de medische professionals kunnen opereren op het hoogst mogelijke niveau en met de beste kwaliteit.

Maar, het effectief inrichten van een praktijk is niet eenvoudig. Zorgvuldige planning is vereist om het praktijkmeubilair af te stemmen op de wensen en behoeften van een praktijk. Zo dient de juiste medische apparatuur aanwezig te zijn, maar is het ook belangrijk om hygiëne-eisen in het oog te houden bij het inrichten van de praktijk.

Welke praktijkinrichting producten zijn vaak aanwezig?

In een medische praktijk vind je onder andere producten als: massagetafels, krukken, behandelbanken, rolstoelen, thermometers en meer. Deze producten dragen bij aan het diagnosticeren, behandelen en monitoren van patiënten. Om dit zo goed mogelijk te doen werken wij altijd met de hoogste kwaliteit producten zodat er altijd zorg van hoogwaardige kwaliteit geleverd kan worden.

Accessoires voor de praktijkinrichting

Zoals je weet bestaat het assortiment voor praktijkinrichting niet enkel uit rolstoelen, behandelbanken en krukken. Naast deze essentiële zaken, zijn er ook andere producten die noodzakelijk zijn om de juiste zorg te kunnen leveren. Denk aan: kamerschermen, handdoekrollen, papier voor op de onderzoekstafel, afvalzakken, wanddispensers, etc. Daarom bieden wij een breed scala aan producten op onze webshop zodat je altijd vindt wat op dat moment essentieel is in de praktijkruimte.

Professioneel uitrusten van de behandelkamer

Om deze hoogwaardige zorg te leveren is het van belang dat de behandelkamer op een professioneel niveau is uitgerust. Je kunt via VandePutte Medical ervoor zorgen dat je praktijkinrichting professioneel uitgerust is met alle producten die nodig zijn. Van onderzoekstafels tot krukken & medicijnkasten. Je vindt bij ons alle producten die je nodig hebt voor je praktijk.

Laat je adviseren

Een praktijkruimte juist inrichten vergt deskundigheid en ervaring. Daarom helpen we je graag bij het traject om zo rekening te houden met individuele wensen omtrent de praktijkruimte. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan je met raad en daad bij zodat je zeker weet dat de juiste producten aanwezig zullen zijn in de praktijkruimte.

Heb je vragen?
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het inrichten van de praktijk? Of heb je vragen over de producten zelf of heb je andere vragen die je ons wilt stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd paraat en kijken graag mee met jouw situatie. Wij voorzien je van gespecialiseerd advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mail te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 30 600 50 50. Je kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag, van 08:00 tot en met 17:00 uur.

OMHOOG