Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Oefenmaterialen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 100

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oefenmaterialen

Ben je op zoek naar oefenmateriaal voor in de praktijk zoals een reanimatiepop? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je diverse oefenmaterialen in ons assortiment. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klanten en doen dat nog steeds met veel plezier. Bij Vandeputte Medical zijn de orderkosten bij je webshop bestellingen gratis!

Oefenmaterialen voor in de praktijk

Om alle incidenten zo goed mogelijk te behandelen is het belangrijk dat er geoefend en gestudeerd kan worden hoe er met deze situaties omgegaan moet worden. Zo kunnen bij verschillende incidenten de schade worden ingeperkt. Bij VDP Medical leveren wij diverse oefenmaterialen.

Waar bestaat oefenmateriaal uit?

Oefenmateriaal kan uit allerlei onderdelen bestaan. Denk aan: (AMBU) reanimatiepoppen en AED trainers om bepaalde situaties te simuleren. Maar ook aan bijvoorbeeld elektrodensets, trainingsarmen voor een infuus en overige poppen die in verschillende situaties kunnen worden gebruikt. Zo kan de belangrijke basis altijd worden geoefend.

Oefenmateriaal bestellen

Heb je oefenmateriaal nodig? Bij Vandeputte Medical bestel je al je oefenmateriaal gemakkelijk en snel online. Op onze webshop worden de prijzen met en zonder btw weergegeven. Ook bieden wij veel producten in verschillende kleuren, hoeveelheden en diverse maten aan.

Bij ons kan je altijd terecht voor producten van uitmuntende kwaliteit en service. De levertijd hangt af van onze leveranciers. Bij alle producten is daarom aangegeven hoelang de levertijd is. Mocht je het oefenmateriaal op een bepaalde datum geleverd willen hebben, neem dan even contact met ons op. Een van onze medewerkers zal met je meekijken wat er mogelijk is. Is een product niet op voorraad? Is één van de prijzen nog niet bekend of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op doormiddel van ons contactformulier of door telefonisch contact op te nemen.

OMHOOG