Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Laryngo-, Oto- & Opthalmoscopen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Otoscoop kopen 

Wil je een laryngoscoop, opthalmoscoop of otoscoop kopen? Dan ben je bij Vandeputte Medical aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende laryngoscoop, otoscoop en opthalmoscoop in ons uitgebreide assortiment. Wij leveren al meer dan 40 jaar producten bij onze klant en doen dat nog steeds met veel plezier. Bij Vandeputte Medical betaal je geen orderkosten bij je webshop bestellingen! 


Wat zijn Laryngo-, Oto- & Opthalmoscopen?

In deze categorie biedt Vandeputte Medical een reeks medische producten aan: laryngoscopen, otoscopen en ophtalmoscopen. Een laryngoscoop wordt gebruikt om een buisje te plaatsen in de luchtpijp. Dit heet ook wel intubatie. Een otoscoop wordt gebruikt om in het oor van de patiënt te kunnen kijken. Met een ophthalmoscope wordt de gezondheid van het oog van de patiënt bekeken. Alle producten worden bij Vandeputte Medical aangeboden voor een voordelig tarief. 

Laryngoscoop of otoscoop online bestellen 

Otoscoop of laryngoscoop kopen? Of heb je bijvoorbeeld een Heine otoscoop nodig? Of ben je op zoek naar laryngoscoopbladen? Bij Vandeputte Medical bestel je gemakkelijk en snel online. Je kunt bij ons terecht voor producten van goede kwaliteit en goede service. Daarbij bieden wij veel producten in verschillende maten, kleuren en diverse hoeveelheden aan. Per product kan je selecteren wat je precies nodig hebt.

Wil je iets bestellen, maar staat er aangegeven dat het niet meer op voorraad is? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen, maar is die hoeveelheid niet beschikbaar op de website? Geen enkel probleem. Je kunt alsnog je product(en) bij Vandeputte Medical bestellen door contact met ons op te nemen. 

Vragen? Neem contact op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van laryngo-, oto- & opthalmoscopen? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw situatie. Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG