Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Arterieklemmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Arterieklemmen

Als u betrokken bent bij medische procedures, weet u dat elk detail telt. Het is cruciaal om toegang te hebben tot hoge kwaliteit, betrouwbare medische hulpmiddelen en apparatuur, zoals arterieklemmen, die zorgen voor veiligheid en succes tijdens operaties en andere medische procedures.

Wat zijn arterieklemmen?

Arterieklemmen zijn chirurgische instrumenten die worden gebruikt om de bloedstroom in een arterie, ofwel slagader, tijdens operaties tijdelijk te stoppen. Ze zijn cruciaal voor het beheersen van bloedingen en kunnen ook op andere vaten, zoals aders, worden toegepast. Dit instrument is waardevol voor zowel tijdelijke als langdurige controle van de bloedstroom, waardoor medische professionals hun werk op een veilige en efficiënte manier kunnen uitvoeren.

Verschillende soorten arterieklemmen

Er zijn diverse soorten arterieklemmen beschikbaar, variërend in grootte, vorm en functionaliteit, die zijn ontworpen voor specifieke chirurgische procedures. Een paar van de meest voorkomende soorten zijn halstead mosquito klemmen, gebruikt voor kleinere bloedvaten en kleinere operatiegebieden, en de grotere Kelly klemmen die bedoeld zijn voor diepere of grotere operatiegebieden.

Grote precisie en controle

Arterieklemmen hebben een eind vergrendeling, waardoor ze een strakke en veilige grip op het bloedvat hebben en nauwkeurige controle over de bloedstroom mogelijk maken. De stevige, duurzame constructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de druk en de tanden aan het einde van de klemmen garanderen dat ze niet afglijden wanneer ze zijn geplaatst.

Arterieklemmen zijn een essentieel onderdeel van de operatieveiligheid. Of het nu gaat om een complexe chirurgische procedure of een eenvoudiger medisch proces, het hebben van een betrouwbare manier om de bloedstroom te beheersen, is van essentieel belang. Doordat ze helpen het bloeden te stoppen en de duidelijkheid van het chirurgische gebied te verbeteren, kunnen artsen hun werk veiliger en efficiënter doen.

Hoge kwaliteit arterieklemmen

Bij onze medische hulpmiddelen webshop streven we ernaar alleen de hoogste kwaliteit producten aan te bieden. Daarom zijn onze arterieklemmen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, voor een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid.

In de dynamische omgeving van medische procedures is het hebben van de juiste hulpmiddelen een vereiste en arterieklemmen zijn een van die must-haves. Bij ons kunt u rekenen op arterieklemmen van hoge kwaliteit die het hoogste niveau van veiligheid en efficiëntie tijdens chirurgische procedures garanderen.

OMHOOG