Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Bescherming & kleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bescherming & kleding

Van veiligheidsvesten en wegwerpschorten tot chemische bestendige overalls, beschermende kleding is een essentieel onderdeel van PBM's. Deze zorgen voor een beschermende barrière tussen de drager en mogelijke gevaren in de werkomgeving, zoals chemische spatten, scherpe voorwerpen, besmettelijke stoffen en brandgevaar.
 
Veiligheidsvesten zijn ontworpen om zichtbaarheid en veiligheid te bieden op plaatsen zoals bouwterreinen en wegen, waar hoge zichtbaarheid essentieel is. Ze zijn meestal fel gekleurd met reflecterende strepen om de zichtbaarheid te maximaliseren.
 
Wegwerpschorten zijn ook een cruciaal PBM, vooral in de gezondheidszorg en de voedselverwerking industrie. Ze bieden een barrière tegen infecties, besmetting en spatten van chemicaliën of voedsel. Wegwerpschorten zijn meestal vervaardigd uit lichte, waterdichte materialen en kunnen na gebruik veilig worden weggegooid.
 
Chemisch resistente overalls vormen eveneens een belangrijk aspect van PBM's. Dit soort kleding is ontworpen om industriële arbeiders en professionals in de gezondheidszorg te beschermen tegen gevaarlijke chemicaliën, biologische agentia en andere potentieel schadelijke stoffen. Ze zijn vervaardigd uit gespecialiseerde materialen die bestand zijn tegen verschillende soorten chemicaliën en bieden volledige lichaamsdekking.
 
Bij VDP Medical herkennen we het belang van goede beschermende kleding en beschikken we over een uitgebreid assortiment aan PBM's die inspelen op diverse industrieën en werkomstandigheden. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige veiligheidsvesten, wegwerpschorten of chemisch bestendige overalls, we hebben de juiste beschermingsmiddelen voor uw behoeften. Investeer in de veiligheid en bescherming van uw medewerkers met ons assortiment aan beschermende kleding.

OMHOOG