Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Spoedtassen & koffers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spoedtassen

Wat zijn spoedtassen?

Spoedtassen zijn speciaal ontworpen medische tassen die essentiële hulpmiddelen en benodigdheden bevatten om te worden gebruikt in medische noodsituaties. Zo zijn ze vooral bedoeld om snel mee te kunnen nemen, toegankelijk te zijn, en dus snel levensreddende hulp te kunnen bieden wanneer elke seconde telt. Spoedtassen worden vaak gebruikt door medisch personeel, zoals artsen, verpleegkundigen, en paramedici, evenals door eerstehulpverleners en hulpdiensten.

Wat zit er in een spoedtas?

Normaal gesproken bevat een spoedtas een uitgebreide verzameling van medische benodigdheden en apparatuur die nodig zijn om onmiddellijke zorg te bieden. Enkele van de essentiële producten die je in een spoedtas kunt vinden staan hieronder.

Gevulde spoedtassen en niet-gevulde spoedtassen

Bij VDP Medical hebben we zowel gevulde als niet gevulde spoedtassen en koffers. De gevulde spoedtassen en koffers zijn gevuld met alle essentiële medische benodigdheden. De niet gevulde spoedtassen zijn compleet naar wens in te vullen en bieden de flexibiliteit om zelf de benodigde items samen te stellen op basis van specifieke behoeften. Dit stelt gebruikers in staat om de inhoud van de tas aan te passen aan de vereisten van verschillende situaties.

Spoedtassen assortiment van VDP Medical

VDP Medical is een gerenommeerde medische groothandel gespecialiseerd in spoedeisende hulpverlening. Het assortiment dat wij hebben aan spoedtassen is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van medische professionals en hulpverleners in noodsituaties.

Het assortiment van VDP Medical omvat zowel gevulde als niet-gevulde spoedtassen van hoge kwaliteit. De gevulde spoedtassen zijn voorzien van de noodzakelijke medische benodigdheden, terwijl de niet-gevulde spoedtassen de mogelijkheid bieden om naar eigen inzicht aan te vullen.

Met VDP Medical spoedtassen kunnen medische professionals en hulpverleners vertrouwen op een betrouwbare en goed uitgeruste uitrusting om snel en effectief te handelen in noodsituaties.

Advies op maat bij VDP

Neem contact met ons op door middel van het contactformulier op de website, een e-mail of bel een van onze binnendienstmedewerkers 030 600 50 50. Ze helpen je graag met al je vragen! Is een prijs nog niet bekend? Staat er dat een prijs op aanvraag is? Dan is de prijs alleen beschikbaar door middel van een aanvraag via eerder genoemde mogelijkheden. Je kunt contact opnemen met onze medewerkers en een van hun helpt je graag verder.

Heb je vragen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van spoedtassen en koffers? Heb je vragen over de producten of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw twijfel of vragen.

Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00.

OMHOOG