Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Verbandtassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Medische tassen voor hulpverleners

Medische tassen en de hulpmiddelen die daarin zitten zijn cruciaal bij het faciliteren van hulpverlening waar snel gehandeld moet worden. Verschillende medische situaties vragen om een snelle en accurate aanpak. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en met de goed gevulde EHBO rugtas ben je snel op weg. De EHBO rugtas is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld evenementen.

Gebruikersgemak van de medische tassen

De spoedtassen/medische tassen en EHBO-tassen die wij bij VDP Medical aanbieden, zijn ontworpen met zowel overzichtelijkheid als bruikbaarheid in gedachten. De indeling is compact en overzichtelijk. Zo weet je zeker dat je altijd binnen een handomdraai vindt wat je nodig hebt. Daarnaast zijn de tassen gemaakt van hoogwaardig materiaal om er op die manier voor te zorgen dat ze tegen de omstandigheden van professioneel gebruik kunnen.

Voor wie zijn de medische tassen?

De medische tassen zijn voor voor veel toepassingen te gebruiken en zijn daardoor ook niet enkel te gebruiken door ambulancediensten of huisartspraktijken. Zoals eerder gezegd zijn deze tassen bijvoorbeeld ook ideaal voor EHBO bij evenementen. Bij bijvoorbeeld evenementen is het nodig voor hulpverleners om de tas continu bij zich te dragen. De medische rugtassen die wij aanbieden zijn gemakkelijk te dragen en daarom ideaal voor EHBO.

Medische tassen assortiment VDP Medical

Ons assortiment aan medische tassen bestaat op dit moment uit:

Medische tas gevuld

Deze medische rugtas is compleet gevuld met alles wat je nodig kunt hebben om EHBO te verlenen. Van wondpleisters en snelverband tot aan een reddingsdeken en veiligheidsspelden.

Medische rugtas leeg

Dit is dezelfde medische rugtas maar dan leeg. Op deze manier kun je de rugtas vullen met EHBO materialen die specifiek gericht zijn op jouw situatie. Heb je liever dan wij de tas vullen of heb je advies nodig over welke zaken je precies nodig hebt voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

Tasje First Aid

Dit is een kleiner tasje dat in de hand gehouden kan worden. Deze tas is geheel te vullen naar eigen wens, is ontzettend makkelijk mee te nemen en kan zo gebruikt worden voor kleinere ongelukjes.

Vragen over de medische tassen?

Ben je benieuwd naar welke EHBO tas het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor je klaar om advies op maat te geven. Wij helpen je graag aan de perfecte oplossing zodat een accurate oplossing bij een incident gegarandeerd kan worden.

Hoe kun je ons bereiken:

Neem contact met ons op door middel van het contactformulier, een mailtje of bel een van onze binnendienstmedewerkers 030 600 50 50. Wij helpen je graag verder!

 

OMHOOG