Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Koelmiddelen & accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Koelmiddelen

Koelmiddelen zijn essentieel voor het verlenen van eerste hulp en therapieën na letsel. Producten zoals koelspray en cold-hot packs bieden directe verlichting en ondersteuning bij de behandeling van verstuikingen, verrekkingen, ontstekingen en diverse andere aandoeningen. Als groothandel van medische artikelen is het belangrijk om deze onmisbare hulpmiddelen aan te bieden aan zorgverleners, sportclubs en consumenten.

De Kracht van Koeling

Koelsprays zijn populaire middelen die directe verkoeling bieden aan de getroffen gebieden en worden vaak gebruikt op het sportveld of tijdens fysieke activiteiten. Ze verminderen pijn en zwelling door een koud effect te creëren op de huid, wat resulteert in vasoconstrictie en vermindering van de bloedtoevoer naar het gebied.
 
Cold-hot packs zijn veelzijdiger en kunnen zowel voor koude als warmte therapie gebruikt worden. Ingevroren packs bieden koude therapie die vooral nuttig is in de acute fase van een letsel, terwijl verwarmde packs de bloedcirculatie kunnen verbeteren en herstelprocessen kunnen ondersteunen bij chronische pijn of stijfheid.

Toepassingen van Koelmiddelen

1. Directe pijnverlichting bij sportgerelateerde blessures zoals verrekkingen en kneuzingen

2. Reduceren van zwelling en ontsteking na een trauma of operatieve ingreep.

3. Flexibiliteit in aanbod: voorgevormde packs voor specifieke lichaamsdelen, zoals de knie of de elleboog.

4. Aan offering van enkelvoudig gebruik producten zoals instant cold packs voor noodkits of pakketten met meerdere gebruiksmomenten voor fysiotherapie.

Het assortiment koelmiddelen van VDP Medical

Als medische groothandel is het aanbieden van een breed scala van koelmiddelen van groot belang. Het assortiment moet variëren van instant cold packs en herbruikbare gel packs tot koelsprays en cold-hot packs, zodat er voor elke situatie een geschikt product beschikbaar is. Daarbij is het van belang dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen binnen de medische sector en dat ze gemakkelijk in gebruik zijn voor zowel de zorgprofessional als de leek.
 
Koelmiddelen zoals koelsprays en cold-hot packs zijn onmisbaar in iedere medische setting. Ze bieden een snelle en effectieve oplossing voor de behandeling van diverse lichamelijke aandoeningen en dragen bij aan het herstelproces van patiënten.

OMHOOG