Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Insectenbeten

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Insectenbeet zalf

Insectenbeten kunnen vervelend zijn, vaak gepaard met jeuk, zwelling of soms ernstigere allergische reacties. Hoewel de meerderheid van insectenbeten en -steken onschadelijk is en vanzelf binnen een paar dagen tot een week geneest, kunnen de symptomen ondraaglijk oncomfortabel zijn. Dit is waar zelfzorgmiddelen een rol spelen.
 
DEET is misschien wel het meest bekende insectenwerende middel. Het is een chemische stof die in verschillende concentraties in sprays, lotions en zelfs geïmpregneerd in kleding of campinguitrusting kan worden aangebracht om insecten af te weren. DEET kan rechtstreeks op de huid of kleding worden aangebracht en werkt door het blokkeren van de receptoren van insecten die de aanwezigheid van menselijke lichaamsgeur detecteren, waardoor de kans op beten en steken aanzienlijk wordt verminderd.
 
Nestosyl is een ander populair zelfzorgmiddel dat vaak wordt gebruikt na een insectenbeet. Het is een geneesmiddel in de vorm van een crème die de symptomen van insectenbeten zoals jeuk, irritatie en zwelling effectief verlicht. Nestosyl heeft ook een lokaal verdovend effect, waardoor de pijn verlicht wordt. Het werkt als een antimicrobieel middel om infectie te voorkomen. Bovendien kan Nestosyl ook verlichting bieden bij oppervlakkige brandwonden en kleine huidwonden.
 
Een assortiment van deze producten, van DEET tot Nestosyl zijn breed uit voorraad beschikbaar bij VDP Medical. Er is dus geen reden om last te ondervinden van insectenbeten als er gebruiksvriendelijke zelfzorg opties binnen handbereik zijn.

OMHOOG