Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Wond- & huidverzorging

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wond- en huidverzorging zelfzorgmiddelen

Wond- en huidverzorging zijn fundamentele elementen van zelfzorg en spelen een cruciale rol in het bevorderen van algemene gezondheid en welbevinden. Bij VDP Medical hebben we daarom een uitgebreid aanbod van wond- en huidverzorgingsproducten, waaronder algemeen bekende namen zoals Vaseline, Uierzalf en Zinkzalf.

Vaseline

Vaseline, voor het eerst op de markt gebracht in 1872, is een goed voorbeeld van een multifunctioneel huidverzorgingsproduct. Dit product is gebaseerd op petroleum jelly, het zorgt voor  vochtretentie en beschermt je huid tegen verdere uitdroging en bacteriën. Vaseline werkt door een beschermende laag te creëren op de huid die het natuurlijke herstelproces ondersteunt.

Uierzalf

Uierzalf is een ander populair huidverzorgingsproduct. Het bevat lanoline en vaseline, die samen een hoogwaardige verzorging bieden en de droge en gebarsten huid helpen herstellen.

Zinkzalf

Zinkzalf daarentegen staat bekend om zijn antibacteriële en kalmerende eigenschappen. Het wordt vaak aanbevolen voor de behandeling van luieruitslag bij baby's, maar is ook effectief bij het behandelen van lichte huidaandoeningen en irritaties zoals eczeem, acne en kleine snij- en schaafwonden.

In ons assortiment van wond- en huidverzorging spelen deze drie zalf soorten een belangrijke rol, evenals vele andere huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om een reeks huidaandoeningen te behandelen. Ons doel is om de producten beschikbaar en bereikbaar te maken voor een breed scala aan klanten, waaronder ziekenhuizen, apotheken, praktijken en andere zorginstellingen. Deze producten bieden een belangrijke eerste verdedigingslinie tegen dagelijkse huidproblemen en wondjes.

OMHOOG