Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Medisch instrumentarium

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Medische instrumenten kopen?

Medische instrumenten zijn middelen en apparaten die in de medische wereld door professionals worden gebruikt om ziektes en verwondingen te diagnosticeren. Daarnaast worden ze ook gebruikt om behandelingen uit te voeren en om te voorkomen dat er ziekten en verwondingen ontstaan. Een aantal voorbeelden van dit soort medische instrumenten zijn scalpels, scharen, reflexhamers, stethoscopen en diagnostische beeldvormingsapparatuur.

Deze medische instrumenten zijn allemaal specifiek ontworpen om een bepaalde functie tot in de perfectie uit te voeren. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen om zo te voldoen aan de normen die zijn aangegeven voor sterilisatie en corrosiebestendigheid.

Bij Vandeputte Medical vind je verschillende professionele medische instrumenten. De instrumenten die wij verkopen worden onder andere gebruikt door huisarts, chirurg, medisch specialist, verloskundigen en vele andere medische praktijken. Denk hierbij aan specialismen zoals dermatologie, orthopedie, gynaecologie en keel-neus-oorheelkunde.

Groot assortiment medische instrumenten

De medische instrumenten van Vandeputte Medical zijn, zoals gezegd, van professionele kwaliteit en zijn bestand tegen veelvuldige reiniging en desinfectie. Het is van groot belang dat verschillende medici met de beste producten werken. Wij doen er als groothandel dan ook alles aan om met kwalitatief hoogstaand materiaal te werken.

Assortiment medische instrumenten van Vandeputte Medical

OMHOOG