Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Pleisters & folies

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 158

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Medische pleisters voor wondverzorging en fixatieverbanden

Als het gaat om het verzorgen van wonden en het stevig bevestigen van verband, zijn medische pleisters en verbandpleisters onmisbare hulpmiddelen. Ze spelen een cruciale rol bij het beschermen van wonden, het bevorderen van genezing en het voorkomen van infecties. Bovendien zorgen ze voor een veilige en betrouwbare fixatie van verbanden en medische hulpmiddelen.

Assortiment aan Medische pleisters

Bij VDP Medical hebben we een gevarieerd assortiment aan medische pleisters die speciaal zijn ontworpen om aan diverse behoeften binnen de medische sector te voldoen. Ons assortiment omvat onder andere:

Fixatiepleisters

Deze pleisters zijn perfect voor het veilig bevestigen van verbanden, catheters, slangen en andere medische hulpmiddelen op de huid. Ze bieden een sterke en duurzame hechting, terwijl ze tegelijkertijd comfortabel en vriendelijk voor de huid zijn.

Wondpleisters

Onze "gewone" wondpleisters zijn ontwikkeld om kleine snij- en schaafwonden te beschermen en het genezingsproces te bevorderen. Ze vormen een barrière tegen vuil en bacteriën, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. Met verschillende formaten en materialen, zoals waterbestendige en ademende varianten, kunnen wondpleisters worden afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruiker.

Detecteerbare vingertoppleisters

In omgevingen waar voedselveiligheid van groot belang is, zoals in de horeca, spelen detecteerbare vingertoppleisters een essentiële rol. Deze pleisters zijn voorzien van een metalen strip, waardoor ze gemakkelijk detecteerbaar zijn in voedselproductieomgevingen.

Hechtpleisters voor het vastzetten van pleisters en verband
Hechtpleisters, ook wel bekend als kleefpleisters, zijn speciaal ontworpen om pleisters en verband stevig op hun plaats te houden. Ze bieden een betrouwbare fixatie en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Infuuspleisters

Onze infuuspleisters worden gebruikt om intraveneuze katheters en infuuslijnen veilig op de huid te bevestigen. Ze bieden een goede fixatie en voorkomen dat de katheter verschuift of losraakt.

Dialysepleisters

Onze dialysepleisters specifiek ontworpen om de arteriële en veneuze toegangspunten te beschermen en stevig te fixeren. Ze zorgen voor comfort en veiligheid gedurende de behandeling.

Injectiepleisters

Onze injectiepleisters worden vaak gebruikt om de injectiepunten te beschermen en de huid rondom het gebied te desinfecteren. Ze verminderen het risico op infectie en verbeteren de injectietechniek.

Transparant folie verband

Als alternatief voor traditioneel verband bieden we transparant folie verband aan. Het is ademend en waterbestendig, en biedt optimale bescherming van de wond terwijl de genezing zichtbaar blijft.

Advies op maat over medische pleisters bij VDP

Heb je vragen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij het bestellen van medische pleisters? Is een prijs nog niet bekend? Staat er dat een prijs op aanvraag is? Heb je vragen over de medische pleisters en verbandpleisters, of heb je overige vragen die je ons wilt stellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en kijken mee met jouw twijfel of vragen.

Wij voorzien je graag van het beste advies en helpen je graag. Contact opnemen kan heel gemakkelijk door ons een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot en met 17:00 op +31 30 600 50 50.

OMHOOG