Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Technische dienst

Partner in onderhoud & keuringen

Ambulance medewerkers, artsen, verpleegkundigen, bedrijfshulpverleners, EHBO’ers; allemaal maken ze regelmatig gebruik van medische apparatuur en hulpmiddelen. Om specifieke waarden te meten, om haperende lichaamsfuncties te ondersteunen of weer op gang te brengen, om mensen te verplaatsen of zelfs te evacueren. En er is maar één ding echt van belang; op het ultieme moment moeten alle apparaten goed functioneren.
Onze service monteurs zorgen hiervoor. Door preventief onderhoud te plegen houden zij jouw apparaten en middelen in topconditie en door te kalibreren en keuren zorgen zij ervoor dat de meetwaarden niet afwijken. Met Vandeputte Medical als onderhoudspartner kan jij je concentreren op je werk.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud van alle apparatuur draagt bij aan een langere levensduur en biedt meer zekerheid op een werkend apparaat. Vandeputte Medical kent grofweg 2 verschillende onderhoudscontracten en afhankelijk van het apparaat en de wens wordt een keuze gemaakt.

Prevent Contract
Ieder jaar onderhoud, keurt en/of kalibreert onze service monteur jouw apparatuur of hulpmiddel. Indien nodig worden versleten onderdelen preventief vervangen, zodat wij de juiste werking voor minimaal 1 jaar weer kunnen garanderen. De vervangen onderdelen worden apart in rekening gebracht.
All-in Contract
Voor een vast bedrag per jaar houden wij je apparatuur en middelen in topconditie. Onderdelen vervangen gebeurt zonder meerprijs, dit geldt voor alles, dus ook voor batterijen, elektroden of door intensief gebruik versleten onderdelen. In het all-in contract is ook het gebruik van een leen toestel opgenomen voor als een snelle reparatie niet mogelijk is. Je hebt de garantie dat je nooit zonder goed werkend apparaat hoeft te werken.

Alle apparatuur die door ons onderhouden wordt, wordt door ons geregistreerd. Zo kunnen wij proactief en accuraat handelen op basis van de (onderhoud) geschiedenis van het apparaat.


Technische vragen over een ander medisch apparaat? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Calamiteitenservice

Ondanks goed preventief onderhoud kan ieder apparaat of middel in storing of kapot gaan. Als hulp acuut nodig is om operationeel te blijven kun je 24/7 onze calamiteitendienst bellen. Onze service monteur neemt binnen twee uur contact met je op om het probleem door te spreken en de juiste actie te ondernemen. Indien reparatie niet acuut noodzakelijk is, meld je de storing bij Vandeputte Medical. De noodzakelijke reparatie wordt dan in overleg ingepland.


De 7 Service beloften

  1. Bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar.
  2. Niet spoedeisende storingen zijn gegarandeerd binnen 5 werkdagen verholpen.
  3. Wij maken van tevoren heldere afspraken en komen deze na.
  4. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd voor uw apparatuur.
  5. 3 maanden garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen.
  6. Overzichtelijke rapportage binnen 10 werkdagen.
  7. AED’s binnen 24 uur na melding van gebruik weer operationeel.

Erkend leerbedrijf

Vandeputte Medical is door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf voor MBO studenten. Voornamelijk studenten van een medische techniek opleiding komen bij ons terecht voor praktijkervaring. 

 

Contact

Service manager
Technical Medical Services Manager
030 600 5153

service.td@vdpmedical.com

Storing melden


OMHOOG