Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

AIVIA 210 AED wandkast, alarm, verwarming en pin

Artikelnr: 0079 Merk: Aivia Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
0079
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Hoe bewaar ik een AED?
Op een AED ben je natuurlijk zuinig. Daarnaast wil je er in geval van nood snel bij kunnen. Wij hebben verschillende AED tassen, wandhouders, en kasten voor het bewaren van je AED.

De AED Alarmkast 210 is een waterdichte wandkast om buiten om te hangen. Met pincodevergrendeling, nachtverlichting, verwarming en adapter 220-24V. Er zit ingebouwde lichtsensor in van LED-verlichting en een gemotoriseerde ontgrendeling met pincode. Een visueel zichtbaar alarm van rode knipperende LED- lampjes gaat af bij het openen van de klep.

Vind je het moeilijk om te kiezen?
Wij hebben een compleet assortiment tassen en kasten voor ieder type AED. Deze kunnen wij snel en tegen een scherpe prijs leveren. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Wij weten aan welke kwaliteitseisen een AED en de opbergmogelijkheden moeten voldoen. Wij helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Gegevens

Artikel nr. 0079
Gewicht (kg) 1.00
Merk Aivia
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG