Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

AED draagtas Lifeline inclusief veiligheidsset

Artikelnr: 03-MAC-100S Merk: Defibtech Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
03-MAC-100S
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Hoe bewaar ik een AED?
Op een AED ben je natuurlijk zuinig. Daarnaast wil je er in geval van nood snel bij kunnen. Wij hebben verschillende AED tassen, wandhouders, en kasten voor het bewaren van je AED.

De Medizon AED draagtas is geschikt voor de AED machines Defibtech Lifeline AED of de Lifeline AUTO AED. In de nylon tas passen ook alle benodigde accessoires voor de defibrillator. De Medizon AED tas is met een snelle handeling te openen. Het robuuste handvat en de brede schouderriem zorgen voor een fijn draaggemak. Gemakkelijk te controleren indicatielampje door transparant venster.

Visuele controle van de indicatoren is mogelijk zonder dat je de tas hoeft te openen Deze tas is op te hangen aan de universele AED tas wandhouder. Zo hangt hij altijd netjes en is hij in geval van nood meteen binnen handbereik.

Gegevens

Art.nr. 03-MAC-100S
Gewicht (kg) 0.20
Kies je verpakking STUKS
Merk Defibtech
OMHOOG