Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Simplitude ByMe HIV 1, 2 sneltest

Artikelnr: 1230-1 Merk: Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
1230-1
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst

HIV sneltest Simplitude® ByMe

Simplitude ByMe™ is de eerste alles-in-één HIV-zelftest. Deze CE gemarkeerde HIV thuistest, die een zeer accurate uitslag geeft, is eenvoudig zelf uit te voeren en geeft binnen 15 minuten een duidelijke HIV test uitslag. De HIV afleestest traceert of antilichamen tegen het HIV virus in je bloed aanwezig zijn.

In de HIV sneltest verpakking vind je een testcassette met ingebouwde vingerprikker en vloeistof voor het uitvoeren van de test. De verpakking bevat een uitgebreide instructie in meerdere talen.

Er zijn veel redenen waarom u overweegt een HIV-test te doen. Met de Simplitude ByMe™ HIV-zelftest kunt u uw gezondheid onder controle houden, passend bij uw routine en levensstijl. Het doen van een HIV-test kan u de nodige gemoedsrust geven, zodat u uw HIV-status weet, of uw resultaten nu negatief of positief zijn. Een vroege diagnose stelt u in staat tijdig toegang te krijgen tot een effectieve HIV-behandeling. Als het positief is, betekent dit dat de in uw bloed aanwezige antistoffen reageren op de HIV-test.

Betrouwbaar testen kan 6 tot 12 weken (window fase) na het laatste onbeschermde contact. Voor de veiligheid adviseren we je te testen na 12 weken. Eerder testen kan én mag altijd, advies is om opnieuw een test te doen na 12 weken of periodiek te testen, bijvoorbeeld eens in de 6 maanden.

Gegevens

Art.nr. 1230-1
OMHOOG