Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Anti-worm Leida 100mg Mebendazol

Artikelnr: 002224 Merk: Kies je verpakking: S6 Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
002224
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Aanbieders medicijnen afbeelding

Leidapharm Anti-worm tabletten (Mebendazol) - 6 tabletten

Leidapharm Anti-Worm Tabletten is een effectieve behandeling tegen worminfecties (= infestaties) met aarsmaden, spoelwormen, zweepwormen, mijnwormen en kettinglintworm. Dit wormmiddel doodt zowel larven, eieren, als wormen.


Waarschuwingen:

Bewaren beneden 25 °C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel inneemt bij kinderen jonger dan 2 jaar. Geef mebendazol niet aan kinderen onder de 2 jaar zonder eerst met uw arts of apotheker te hebben overlegd, want er is weinig ervaring met het gebruik van dit middel bij jonge kinderen. Als de worminfectie gepaard gaat met diarree, neem dan contact op met een arts. Als u ook metronidazol gebruikt. Combinatie van deze producten kan leiden tot het Stevens-Johnson syndroom (ernstige overgevoeligheidsreactie met (hoge) koorts, rode vlekken op de huid, gewrichtspijnen en/of oogontseking) of toxische epidermale necrolyse (ernstige, plotselinge (overgevoeligheids) reactie, gepaard gaande met koorts en blaren op de huid/vervelling van de huid.

Zie downloads voor de bijsluiter

Gegevens

Art.nr. 002224
Gewicht (kg) 0.10
Kies je verpakking S6

Downloads

OMHOOG