Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

AED draagtas Lifeline zwart

Artikelnr: 03-DAC-100 Merk: Defibtech Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
03-DAC-100
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Hoe bewaar ik een AED?
Op een AED ben je natuurlijk zuinig. Daarnaast wil je er in geval van nood snel bij kunnen. Wij hebben verschillende AED tassen, wandhouders, en kasten voor het bewaren van je AED.

Deze zwarte Lifeline AED draagtas is een zeer stevige transporttas. Deze is geschikt voor een Defibtech Lifeline AED of Lifeline Auto AED en alle benodigde AED-accessoires (een AED batterij-unit, reserve elektroden en AED Safeset). Er zit een transparant venster in waardoor je het indicatielampje goed kunt zien en controleren. Je kunt van de draagtas ook een rugtas maken door een verstelbaar draagbandsysteem. Zo wordt vervoeren nog makkelijker! Dit systeem wordt standaard met de tas geleverd. De tas is op te hangen aan de universele AED tas wandhouder.

Vind je het moeilijk om te kiezen?
Wij hebben een compleet assortiment tassen en kasten voor ieder type AED. Deze kunnen wij snel en tegen een scherpe prijs leveren. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Wij weten aan welke kwaliteitseisen een AED en de opbergmogelijkheden moeten voldoen. Wij helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Gegevens

Artikel nr. 03-DAC-100
Gewicht (kg) 1.00
Merk Defibtech
Kleur zwart
Kies je verpakking STUKS
OMHOOG