Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Spoedeisende hulpverlening

Als iedere seconde telt...

Ambulancezorg

In Nederland zijn 24 ambulancediensten met ruim 800 ambulances actief. De spreiding over Nederland met regionale posten zorgt ervoor dat de in de wet bepaalde aanrijtijd van 15 minuten haalbaar is, zodat specialistische medische hulp altijd zeer nabij is. De zogenaamde ALS (Advanced Life Support) Ambulance-voertuigen zijn ingericht als kleine mobiele ziekenhuisjes. Alle apparatuur en middelen zijn aanwezig om slachtoffers/patiënten in de best haalbare conditie naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis te transporteren. Het ambulancepersoneel is hoog opgeleid en daardoor in iedere situatie in staat om zelfstandig keuzes te maken en te handelen. De apparatuur en de producten die het ambulancepersoneel daarbij nodig heeft wordt geleverd door Vandeputte Medical.

De beste medische apparatuur

Vandeputte is altijd op zoek naar de beste apparatuur voor in de ambulances. Deze moet aan specifieke eisen voldoen, zoals shock-proof, draagbaar, licht, intuïtief bedienbaar, water- en stof bestendig en betrouwbaar. Door de focus van Vandeputte Medical op de spoedeisende hulp zijn wij partner van een aantal vooraanstaande wereldmerken, waaronder Weinmann en Ferno. Samen met onze fabrikanten zijn wij voortdurend in gesprek met ambulancediensten. Om de apparatuur te evalueren en waar mogelijk te verbeteren én om innovatie te stimuleren.

Producten & voorraadbeheer

Op een ambulance worden vanzelfsprekend ook vele producten gebruikt, zoals infuusnaalden, spuiten, beademingsmaskers, handschoenen etc. Bij het uitrukken van een ambulance moet alles in de juiste hoeveelheden in de wagen aanwezig zijn. Vrijwel iedere post heeft daarom een voorraad van gebruiks- en verbruiksmaterialen. Het beheren van deze voorraden is een intensief en tijdrovende klus. Omdat wij vinden dat ambulancepersoneel zich moet kunnen concentreren op het redden van levens, beheren medewerkers van Vandeputte Medical voor veel ambulanceposten de voorraden. Deze dienstverlening noemen wij TWYN, wat staat voor Trust What You Need. Lees verder over TWYN.

Volledige ontzorging met TWYN

 

OMHOOG