Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Medische praktijken

Ook voor medische praktijken...

Huisartsen, bedrijfsartsen en specialisten ouderengeneeskunde vertrouwen op onze producten, zoals stethoscopen, weegschalen, bloeddrukmeters en behandeltafels. We bieden een uitgebreid aanbod van diagnostische en screeningsapparatuur aan, zoals visustesters, audiometers en spirometers.

De juiste kwaliteit en registratie

Professionals in medische praktijken maken iedere dag voor vele patiënten en cliënten behandelingsbeslissingen op basis van diagnostische metingen en screenings. Het is belangrijk dat zij altijd kunnen vertrouwen op hun apparatuur. Vandeputte Medical is als leverancier van medische apparatuur en producten verantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan. Wij screenen onze fabrikanten daarom continu op hun kwaliteit, de juiste registraties en certificeringen (o.a. CE en MDR) en het service/garantieniveau. Zo weet je zeker dat de apparatuur die je bij Vandeputte Medical aanschaft werkt zoals het hoort te werken en voldoet aan de laatste richtlijnen.

Onderhoud en kalibratie

Alle medische apparatuur moet regelmatig worden gecontroleerd, onderhouden en, indien nodig, gekalibreerd. Vandeputte Medical heeft een eigen technische dienst met hoog opgeleide en door de fabrikant gecertificeerde service technici. Het periodieke preventief onderhoud wordt jaarlijks uitgevoerd. Je ontvangt van ons per apparaat het servicerapport, waaruit blijkt dat jouw apparaat op de juiste manier werkt. Dit kun je gebruiken bij controles door de Inspectie Gezondheidszorg. In het zeldzame geval dat een apparaat stukgaat binnen de garantietermijn van de fabrikant repareren wij als gecertificeerd onderhoudspartner jouw apparaat kosteloos. Buiten de garantietermijn is er eerst overleg en indien gewenst ontvangt je vooraf een prijsopgave.

Arbodiensten en GGD/JGZ

Speciaal voor de periodieke screening van oren en ogen voeren en onderhouden wij de apparatuur van FIM Medical. Hun visustesters en audiometers zijn van hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor een professionele screening. Door een koppeling te maken met jouw eigen registratiesysteem kun je de meetgegevens gemakkelijk op de goede plek opslaan en de ontwikkelingen beoordelen. Meer informatie over FIM Medical en de appartuur vindt je hier.

Groot assortiment medische disposables

Vandeputte Medical voert een compleet assortiment medische gebruiks- en verbruiksartikelen. Onze huisleverancier voor verbandmiddelen is het Duitse kwaliteitsmerk Noba. Wij houden het complete assortiment op voorraad in Nieuwegein en kunnen dus alles snel (binnen 48 uur) leveren. Al onze producten voldoen aan de Europese wetgeving en zijn MDR-proof. Het complete assortiment is terug te vinden in onze webshop. Mocht je op zoek zijn naar specifieke producten en deze niet direct vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Meer info

Renate de Jong
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Onze collega Renate komt graag bij je langs!
OMHOOG