Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Overheden

Bij incidenten staan politie en brandweer altijd vooraan. Als “First Responders” zijn zij vaak als eerste bezig met de slachtoffers en zorgen zij ervoor dat het ambulancepersoneel hun werk kan doen. Daarbij worden specifieke hulpmiddelen ingezet. Vandeputte Medical voert een breed assortiment reddings- en evacuatiemiddelen, zoals schep- en kuipbrancards, evacuatiematrassen en -stoelen, hijsspinnen en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment.

Reddingsdiensten

De Nederlandse reddingsdiensten zijn vaak actief bij of op het water en ook zij hebben een diversiteit aan specialistische hulpmiddelen nodig om slachtoffers te kunnen redden. Het bedrijf Ferno is al bijna 60 jaar dé wereldwijde specialist op dit gebied en Vandeputte Medical is exclusief distributeur binnen de Benelux. Alles wat je nodig hebt om reddingsacties goed uit te voeren is bedacht en verkrijgbaar. Ook vind je bij ons een compleet pakket met oefenmaterialen. Van reanimatiepoppen tot trainings-AED’s. 

Veiligheid

Aangezien “First Responders” altijd in het middelpunt van de belangstelling staan is er steeds meer behoefte om het handelen goed te documenteren. Een ideaal instrument hiervoor is de iWitness Bodycam. In een verbluffende 4K kwaliteit wordt alles wat er gebeurd minutieus vastgelegd, zodat verslaglegging eenvoudig en 100% conform de werkelijkheid plaatsvind. Mogelijk onterechte claims worden zo voorkomen. Daarnaast is het een feit dat agressie tegen hulpverleners door gebruik van een Bodycam veel minder frequent voorkomt. 

Defensie

Ten behoeve van militaire medische diensten voert Vandeputte Medical een compleet programma voor spoedeisende hulpverleners in het veld. Medische beademingsapparatuur, draagbare monitoren, uitzuigunits en vele andere medische apparatuur zijn geschikt gemaakt voor gebruik door militairen in oorlogssituaties. In functionaliteit is de apparatuur vergelijkbaar met die in ambulances, maar is het gemodificeerd met camouflagekleuren en zwarte (niet oplichtende) schermen.

Meer info

specialist  overheden
Wij komen graag bij je langs voor een demonstratie van onze apparatuur.

Maak snel een afspraak!
030 600 5050

info.nl@vdpmedical.com
OMHOOG